Andreea Marin i-a impus reguli stricte fiicei sale

De Oana Savin, pe
Andreea Marin își crește fiica, pe Violeta, după un set de valori stricte. Vedeta își dorește ca fata sa să cunoască valoarea muncii și a banilor. Mai mult, copila nu a știut o lungă perioadă de timp că mama ei este celebră.

Andreea Marin și Violeta, în vârstă de 12 ani, au o relație strânsă.

E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

Deși o adoră, vedeta refuză să își răsfețe copilul.

Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, a explicat ea.

Mai mult, ea i-a impus fiicei sale anumite regulide la care nu se abate niciodată.

Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate. Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor. Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic”, a subliniat Andreea Marin.

Se pare că Violeta nu a știut multă vreme că mama ei este celebră. De fapt, ea a aflat la școală, de la colegi, cât este de cunoscută Andreea Marin.

Nu a știut până acum relativ puțin timp,  a aflat până la urmă de la școală. În fine, a venit, m-a întrebat, i-am răspuns foarte clar că, pentru ea, mama nu e în nici un fel vedetă. Pentru ea mama e mama și de aceea nu mi-am dorit nici să mă urmărească la televizor, nici să-mi știe neapărat întreaga activitate și ceea ce i-am făcut cunoscut, în timp, a fost activitatea mea umanitară pentru că mi-am zis că are ce învăța”, a precizat fosta prezentatoare de televiziune.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu Andreea Marin și Violeta.

Sursă foto: Instagram, Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter