Andreea Marin este din nou la dietă. A slăbit 3 kg în 7 zile

De Unica.ro, pe

Andreea Marin (47 de ani) a început o nouă cură de slăbire, iar rezultatele sunt deja sesizabile. Vedeta de televiziune a anunțat în mediul online că ține o dietă de o săptămână și în tot acest timp a reușit să dea jos trei kilograme.

Bună dimineața, prețuiește viața! Ce pregătiți proaspăt pentru această duminică? Ceva sănătos și gustos? Noi suntem la dietă de o săptămână, mâncăm mult mai puțin și cât mai simplu și sănătos, adăugăm măcar jumătate de oră de sport zilnic și tare bine ne simțim! 3 kilograme în minus într-o săptămână și energie bună, nu e rău deloc. Ceea ce vă doresc și vouă! Duminică plăcută, un gând bun! – a transmis Andreea, pe pagina sa de Instagram.

Andreea Marin a scris aceste cuvinte în dreptul unei fotografii în care apare în bucătărie gătind o supă de legume, ceea ce înseamnă că acest preparat se numără printre alimentele pe care le consumă des în dieta pe care o ține acum.

Întrebată de un internaut care este dieta exactă pe care o ține, prezentatoarea de televiziune nu a vrut să divulge secretele care au ajutat-o pe ea să slăbească 3 kg în 7 zile, spunând că fiecare om trebuie să adopte un regim alimentar persoanlizat.

Citeşte şi: Andreea Marin, trei rețete de preparate dietetice delicioase

Citeşte şi: Kate Middleton a purtat cercei în valoare de 13 lei la primul eveniment public al anului

Citeşte şi: Gina Pistol a mărturisit că s-a îngrășat 27 kg în timpul sarcinii. Ce greutate are acum

Citeşte şi: Sinead O’Connor, apariție șocantă la funeraliile fiului său

Nu merge așa, fiecare om are o stare de sănătate, anumite nevoi și gusturi. De aceea, rețeta trebuie dată de nutriționist, personalizat. Eu urmez o dieta de detoxifiere, dar adaptată de medic specificului corpului meu acum. Beau mult ceai zilnic, fac sport și sauna – a precizat Andreea Marin.

Au mai existat fani care au cerut cu insistență dieta, dar nu au primit niciun răspuns de la vedetă.

Frumos, ne bucurăm când dați tonul unei stil de viață sănătos, poate ne postati și rețetele dv. Nu de alta, dar 3 kg minus într-un timp așa scurt e de dorit și pentru noi.😊Zi binecuvântată!

Aș dori și eu să scap de 3 kg pe săptămână. Ne spuneți și nouă? Mulțumesc. – i-au scris internauții curioși Andreei.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter