Andreea Marin, despre relația cu fiica ei, Violeta: „Există și momente în care ne contrazicem”

De Unica.ro, pe

Andreea Marin (47 de ani) este mama unei fiice, Ana Violeta (14 ani), din fostul mariaj cu actorul, artistul și prezentatorul TV Ștefan Bănică Junior (53 de ani). Recent, jurnalista a oferit detalii despre relația dintre ea și Violeta.

Andreea Marin, despre relația cu fiica ei, Violeta: „Există și momente în care ne contrazicem”

„În primul rând, Violeta îmi seamănă leit. Mă uit la ea și, pe de-o parte, mă încântă, pe de altă parte, mă sperie. Anumite lucruri la care eu am observații astăzi, ca mamă, îmi dau seama că le făceam și eu la aceeași vârstă și că, probabil, tata era tare chinuit, din păcate, pentru că trebuia să fie și tată, și mamă, la vremea aceea”, a explicat Andreea Marin, pentru OK! Magazine.

Mama prezentatoarei TV, Violeta Marin, s-a stins din viață în brațele jurnalistei, când aceasta din urmă avea doar 9 ani, în urma unui accident rutier. Andreea, sora ei, Cristina, și tatăl lor se aflau de asemenea în mașină. Tatăl Andreei s-a stins din viață în martie 2016, în urma unui infarct.

„Eu am ajuns acum cu fiica mea la vârsta la care există și momente în care ne sfătuim, și momente în care ne contrazicem, și momente în care numai prin puterea argumentelor putem trece de un anumit impas. E și frumos, și dificil în același timp”, a mai declarat jurnalista, tot pentru OK! Magazine.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce sacrificii a făcut Andreea Marin pentru fiica ei, Ana Violeta Bănică

Andreea Marin, despre fostele sale mariaje: „Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți”

Andreea Marin a pierdut două sarcini. „Chiar de ziua mea eram pe masa de operație”

„Există momente când lipsa experienței își spune cuvântul. Nu are cum să simtă anumite pericole așa cum le simt eu, ca om trecut deja prin mare parte din viață. Ea pare o fire mai docilă. Pare, dar nu e deloc! Este foarte încăpățânată și-mi seamănă perfect”, a încheiat prezentatoarea TV.

Anul trecut, Violeta spunea despre relația cu mama ei: „Mama este o persoană complexă. Îmi place de ea. E tupeistă, în sensul bun. Sunt mândră de tot ce a realizat până acum. Tot timpul se gândește la alții înainte de ea. Aș vrea și eu să ajung ca ea, nu neapărat ca meserie, dar ca persoană. Îmi place foarte mult de ea. Comunicăm destul de ok. Ne certăm, e normal, dar nu grav”.

Tot atunci, adolescenta a dezvăluit ce domenii o atrag. „Eu, momentan, trebuie să mă focusez pe chestiile mele academice și mă gândeam, poate, să fac avocatură sau actorie, chiar îmi place foarte mult. Dar nu este neapărat un job stabil, actoria. Vreau să merg la New York, iar acolo clar nu e un job stabil”, a declarat adolescenta, pentru emisiunea „Exclusiv VIP”.

Violeta mai are doi frați, unul mai mare, Radu Ștefan Bănică (19 ani), și unul mai mic, Alexandru Bănică (2 ani). Radu este fiul lui Ștefan Bănică Junior din relația cu Camelia Constantinescu, iar Alexandru este fiul lui din actualul mariaj cu artista Lavinia Pîrva (37 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter