Andreea Marin, despre divorţ: „Nu este uşor, încă am semne de întrebare”

De Sandra S., pe

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au hotărât să vorbească deschis despre divorţul prin care trec în momentul de faţă. Dacă artistul se bucură de compania celor doi copii ai săi, Andreea Marin încă se întreabă dacă despărţirea a fost cea mai bună alegere pentru familia lor.
„De multe ori noi facem dramele din viaţa noastră. Nu este uşor. Să nu crezi că nu am semne de întrebare chiar şi astăzi. Au fost momente frumoase. Există moment în care îmi este mai greu, dar şi momente în care optimismul meu iese la suprafaţă. Seara sunt momentele grele, când sunt doar eu, cu mine însămi. Cu ajutorul Violetei reuşesc să-mi revin”, a declarat Andreea Marin pentru emisiunea D-Paparazzi, scrie Libertatea.ro.
Mai mult, fosta Zână a povestit că Violeta, deşi are doar cinci ani, a înţeles ce se întâmplă cu părinţii ei: „Nu a fost greu să-i spun Violetei. Copilul nostru a fost mai matur decât mi-am închipuit. E foarte important să faci în aşa fel încât copilul tău să simtă că nu pierde relaţia cu părinţii lui. Copilul trebuie să aibă libertatea de a-şi vedea ambii părinţi”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter