Andreea Marin, despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr: „Agresivitatea în cuplu nu trebuie tolerată”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 mai 2021, 15:23

Andreea Marin a făcut noi dezvăluiri legate de mariajul cu Ștefan Bănică Jr. Au trecut opt ani de când vedeta de televiziune și artistul au pus capăt căsniciei, iar acum cei doi păstrează o relație armonioasă, de prietenie, doar de dragul fetei pe care au împreună, Violeta (14 ani).

Andreea Marin a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni difuzate la Metropola TV, că nu s-a căsătorit cu Bănică Jr. doar pentru faima lui, așa cum se specula la vremea respectivă.

„Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a explicat vedeta la „Mădălin Ionescu Show”.

Citeşte şi: Andreea Esca, schimbare de look. Cum a apărut vedeta PRO TV la pupitrul știrilor de seară

Citește și: Alina Vidican s-a logodit cu noul iubit

Citeşte şi: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se căsătoresc. Când va avea loc marele eveniment

Citeşte şi: Mesajul fiicei lui Bill Gates după separarea părinților

Legat despre motivele despărțirii de Ștefan, Andreea spune că nu ar putea tolera niciodată agresivitate fizică sau verbală în fața copilului.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave. Agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului. Acestea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, a adăugat vedeta.

Andreea Marin și actualul partener de viață,  Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu (36 de ani), fostul Consul al României în Libia. Vedeta povestea în urmă cu câteva luni că suferința este ceea ce a unit-o pe ea cu Adrian.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin. „E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă”, mai spunea prezentatoarea de televiziune în toamna anului 2020, pentru Unica.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter