Andreea Marin a vorbit despre cearta ei cu Simona Pătruleasa

De Geo Berciu, pe

Andreea Marin şi Simona Pătruleasa sunt legate de o prietenie care durează de ani de zile, însă zvonurile apărute în presă în ultimul timp vorbesc despre o ceartă a acestora. Andreea Marin a ţinut să clarifice lucrurile.

Deranjată peste măsură de ştirile vehiculate de presă, Andreea Marin a luat atitudine pe contul ei de socializare, ştiind că postarea ei va fi preluată imediat, ceea ce s-a şi întâmplat.

„Astazi, in timpul antrenamentului hypoxi, aud o „stire bomba” : cum ca eu si prietena mea , Simona Patruleasa, nu mai suntem in relatii de o vreme. Nici fetele noastre nu se mai cunosc… sigur e de vina „turcul”. Cum le stiti voi pe toate, dragilor!:) Simi, ti pup di nu ti vezi! Cu dusmanie:)!” a scris Andreea Marin pe Facebook.

Apropierea ei de Simona Pătruleasa s-a făcut uşor, cele două fiind legate de experienţa de mame, de meserie, dar şi de activităţi comune. „Avem o pasiune comună: pictura. Simona pictează şi eu îi expun tablourile în casa mea”, povestea la un moment dat prezentatoarea emisiunii „Preţuieşte Viaţa”. În plus cele două vedete îşi împărtăşesc, ca între prietene, toate trăirile, însă Andreea a recunoscut că activitatea lor preferata este bârfa, îndeletnicindu-se „deseori” cu aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter