Andreea Marin, foarte elegantă la un eveniment monden. Vezi cum arată!

Andreea Marin Bănică a fost printre vedetele care au participat aseară la evenimentul prilejuit de lansarea unei noi colecţii de bijuterii semnată Giulia Nahmany.
Andreea Marin Bănică a fost foarte elegantă într-o salopetă gri din jerse cu centură acoperită de cristale Swarovski. Peste salopetă a purtat un cardigan alb asimetric foarte frumos, iar în picioare a avut botine negre.
Ţinuta a fost accesorizată cu cercei superbi şi brăţară Swarovski din colecţia Fashion Jewelry by Giulia Nahmany. Vedeta a petrecut minute în şir admirând şi probând bijuteriile cu diamante din noua colecţie.
VIDEO: Andreea Marin Bănică, despre Violeta şi Scoala Mamelor
Cătălin Botezatu, Anda Adam, Ozana Barabancea, Oana Roman, Catinca Roman, Ada Condeescu şi Mihaela Drafta au participat de asemenea la evenimentul care a avut loc aseară la Bucureşti. În cadrul evenimentului s-a lansat oficial linia de bijuterii Basic Diamonds Collection by Giulia Nahmany, precum şi primul parfum al vedetei, GOLD Perfume Limited Christmas Edition by Giulia Nahmany. Produsele au fost testate în premieră de vedetele invitate la eveniment.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter