Andreea Mantea are un talent despre care habar nu ai avut! O să rămâi uimit când o să vezi ce poate face vedeta! VIDEO

De Libertatea.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 martie 2022, 15:37

V-aţi fi imaginat că Andreea Mantea este o fiţoasă şi o încrezută şi asta din cauza prejudecăţilor pe care le naşte în opinia muritorilor de rând statutul pe vedetă pe care îl are aceasta. Ei bine, nu este deloc aşa. Iubita lui Ștefan Stan este chiar o tânără nu doar frumoasă şi celebră, ci şi … talentată.
Prezentă la un târgul de nunţi ”Ghidul miresei”, de la Romexpo, bruneta ne-a dezvăluit că are o aptitudine la care nici nu te-ai fi gândit.

Andreea Mantea este imaginea unei case de modă care creează rochii de ocazie şi, prezentă la un târg de nunţi, la Romexpo, vedeta ne-a făcut o dezvăluire care i-ar lăsa pe mulţi cu gura căscată. Frumoasa brunetă se pricepe să … coasă.

”Ajut la crearea rochiţelor pentru că îmi place. Îmi place şi să cos… Pun perluţe. Chiar pe cea roţie am pus şi două-trei perluţe. De ce să nu le ajut şi eu pe fete, dacă pot? În momentul în care îmi iau rochia pentru emisiune, cu mare drag stând de vorbă, vreau să fac şi eu ceva, nu doar să bârfim şi poevstim, fac şi eu ceva”, ne-a spus Andreea.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter