Andreea Mantea nu a uitat prima iubire: „Îmi transpirau palmele când îl vedeam”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 24 iulie 2018, 13:22
Andreea Mantea nu a uitat prima iubire și primul fior al dragostei. Îndrăgita prezentatoare TV și-a amintit cu zâmbetul pe buze de acea perioadă din copilăria sa.

Andreea Mantea, în vârstă de 31 de ani, a povestit că încă își mai amintește de prima dragoste și a făcut o declarație incitantă în acest sens: „O, da! Știi că prima dragoste nu se uită niciodată. Se uită în sensul că nu mai sunt aceleași sentimente, dar nu uiți așa cum a fost. A fost copilăresc, a fost copilăresc și transpiram așa, îmi transpirau palmele când îl vedeam, mă tot uitam și încercam să nu mă vadă că mă uit tot timpul la el, ca atunci când ești copil” – a declarat Andreea Mantea pentru Viva!

Andreea Mantea a trăit două povești de dragoste remarcabile de-a lungul timpului. Prima și cea mai controversată a fost cu Ștefan Stan, artistul care a câștigat concursul Vocea României în 2011. Cei doi au avut parte de o relație cu năbădăi și atunci când toți se așteptau să-i vadă în fața altarului, aceștia s-au despărțit edfinitiv. Ulterior, Andreea Mantea s-a îndrăgostit de luptătorul MMA Cristi Mitrea, cel care a cucerit-o în timpul emisiunii Burlăcița. Din povestea lor de iubire a rezultat David, băiețelul lor în vârstă de 3 ani.

Citește și – Bianca Drăgușanu, declarație după despărțirea de Tristan Tate: „Oamenii vin și pleacă din viețile noastre”

Citește și – Amalia Enache revine la TV: „Meseria aceasta îți curge prin vene”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter