Andreea Ibacka, detalii despre botez: „Ne dorim să abordăm o tematică românească”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 22 aprilie 2019, 11:49
Andreea Ibacka și Cabral Ibacka se pregătesc să-și creștineze fetița. Cei doi o vor boteza cu numele Namiko, iar evenimentul va avea loc luna viitoare.

Andreea Ibacka, în vârstă de 33 de ani, și soțul său, Cabral, 42 de ani, sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul micuței lor. Cei doi îi vor avea ca nași pe bunii lor prieteni, Irina și Răzvan Fodor: “Botezul va fi în luna mai pentru că aşteptăm să se încălzească afară, să facem ceva în aer liber, restrâns, cu câţiva prieteni. Nu ne dorim mare tam-tam pe tema aceasta.

Andreea Ibacka, detalii despre botez: "Ne dorim să abordăm o tematică românească"

Important este să mergem la biserică, după care va fi un grătar între prieteni, nu va fi la un restaurant. Va fi ceva cât mai intim, mai ales că ne dorim să abordăm o tematică românească. Aş vrea să ne îmbrăcăm în port românesc, în ie, chiar şi băieţii plus naşii Răzvan Fodor (43 de ani) şi soţia lui, Irina (30 de ani). Preparatele vor fi cu specific românesc, aşa ne dorim noi”, – a declarat Andreea Ibacka conform click.ro.

Andreea Ibacka, detalii despre botez: "Ne dorim să abordăm o tematică românească"

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima dată în luna decembrie a anului trecut. Cei doi s-au căsătorit în 2011, după o relaţie de trei ani. Cabral mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 16 ani, din căsnicia sa anterioară cu Luana Ibacka.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter