Andreea Ibacka a născut un băiețel. „Gata. Totul bine. E băiat și e bine”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 07 octombrie 2021, 13:16

Andreea Ibacka (35 de ani) a născut un băiețel. Actrița și soțul ei, Cabral (43 de ani), mai au o fetiță, Namiko, în vârstă de 2 ani. Din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (52 de ani), moderatorul emisiunii Ce spun românii mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 18 ani.

Andreea Ibacka a născut un băiețel. „Gata. Totul bine. E băiat și e bine”

Actrița a intrat în travaliu ieri, 5 octombrie 2021, și în aceeași zi a născut. „Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima mea pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris Cabral pe Facebook.

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și, recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică”, scria actrița în mediul online, înainte de naștere.

„Miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. 🤰💙 Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 10 ani de mariaj. „Lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată”

Ce joburi a avut Cabral Ibacka înainte de intra în televiziune?

Andreea și Cabral au aniversat 10 ani de mariaj pe 1 iunie 2021. Deși sunt împreună de mai bine de un deceniu, perechea a întâmpinat și dificultăți pe parcursul trecerii acestor ani. Perechea s-a cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei Inimă de țigan.

„Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent și era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povesteau surse din preajma cuplului la scurt timp după începutul relației lor.

La Antena Stars, vara aceasta, Andreea declara în glumă: „Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. (…) Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor”.

„Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul cu celălalt”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter