Andreea Esca, primul interviu în care vorbește despre starea ei de sănătate

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 iulie 2020, 11:25
Andreea Esca va oferi astăzi primul interviu despre starea ei de sănătate, după ce au existat zvonuri că ar fi fost infectată cu COVID-19.

Andreea Esca răspunde întrebărilor pe care toata lumea și le-a pus în ultimele zile, astăzi, de la ora 19:00, la Știrile PRO TV, într-un interviu acordat lui Cosmin Stan: Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe”, spune Cosmin Stan despre interviul pe care telespectatorii îl pot urmări în această seară.

Andreea Esca lămurește care este starea ei de sănătate, dar și de ce a ales să nu facă o declarație publică până acum: Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om! (…) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”.

Citește și – Cum s-a transformat fiica Loredanei Groza! La cei 22 de ani abia împliniți este de-a dreptul superbă

Despre primul interviu al Andreei Esca după o perioadă grea din viața ei, Cosmin Stan spune că va lămuri toate întrebările care au planat în jurul acesteia în tot acest timp: ”Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri.”

Citește și – Diana Bart a devenit mămică pentru a doua oară. Prima poză cu micuța

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter