Ce făcea Andreea Esca, în copilărie, de mărțițor

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 09 martie 2020, 13:07

Martie este luna femeilor, iar cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos așteaptă cu nerăbdare venirea primelor zile de primăvară pentru a primi flori, mărțișoare și fel de fel de alte mici atenții din partea bărbaților.

Celebra prezentatoare de știri Andreea Esca (47 de ani) a mărturisit că încă din copilărie era entuziasmată de ziua de 1 martie. Chiar dacă nu avea mai mult de 8-9 ani, vedeta stătea ca pe ace pentru a afla dacă primește sau nu mărțișor din partea băieților pe care îi plăcea.

„Ce făceam în copilărie, pe 1 spre 2 martie? Scoteam din pungile de plastic, de 1 leu, toate mărțișoarele. Din plicuri, din punguțe mai mici, sau doar lipite de un cartonaș… și le studiam pe toate părțile. Bineînțeles, asta după ce pe 1 sufeream ca un câine dacă băiatul care îmi plăcea nu îmi adusese mărțișor. Bine, asta nu s-a întâmplat…. dar aș fi suferit. Nu erau prea multe ocaziile, la 8- 9 ani, ca să fii sigură că te place… Iar aceasta era una dintre ele!”, a spus Andreea Esca, pentru alistmagazine.ro.

Vedeta a mai spus că numărul mărțișoarelor primite era direct proporțional cu numărul admiratorilor și cu cât “lipici” aveai la băieți.

Citește și Cum arăta Andreea Esca în tinerețe

“După cum poate multe ne amintim, existau diferite modele, de la animăluțele din porțelan, sticlă, la imortele în toate formele, la mărțișoarele de tinichea în formă de trifoi cu patru foi, potcoava, coșar și, desigur, florile din material textil. Important era să ai cât mai multe în plasă, pentru că însemna că ești plăcută, admirată, iubită”, și-a amintit, nostalgică, Andreea Esca.

Celebra prezentatoare de la pupitrul știrilor PRO TV este de părere că, din punct de vedere simbolic, mărțișorul are la fel de multă însemnătate indiferent de vârstă.

Citește și Andreea Esca, dezvăluiri incendiare despre prima noapte de dragoste: „Mi-a spus că nu mai putem fi împreună dacă nu mă culc cu el”

“Cel mai urât mărțișor din lume devine cel mai prețios, dacă îl primești de la iubit, copil etc… Restul mărțișoarelor contează doar pentru că ne demonstrează că oamenii se gândesc la noi, ne prețuiesc, ne admiră, ne respectă. Și poveștile, poveștile din jurul cadourilor rămân. Pentru totdeauna. Legate cu un șnur imaginar de sufletul nostru!”, a încheiat vedeta, nu înainte de a le ura “o primăvară de poveste” tuturor femeilor.

sursa foto – facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter