Andreea Esca, în costum de baie pe Instagram. Mii de oameni i-au apreciat fotografia

De Unica.ro, pe
Andreea Esca (46 ani) a plecat în vacanță și a publicat pe Instagram o fotografie în care apare în costum de baie. Cum fanii ei nu sunt obișnuiți să o vadă în astfel de ținute sumare pe celebra prezentatoare TV, aprecierile s-au ținut lanț. 

O fotografie de 10.000 de like-uri

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, iar asta se vede foarte ușor și din comentariile pe care prezentatoarea știrilor Pro TV le primește pe rețelele de socializare. Vedeta are o siluetă impecabilă, e mereu veselă, cu zâmbetul pe buze, se îmbracă simplu, preferând stilul smart-casual, iar oamenii o apreciază atât pentru firea ei, cât și pentru tot ceea ce reprezintă ea, ca și jurnalist.

În ceea ce pare a fi prima ei zi de concediu în Grecia, Andreea a publicat pe Instagram o fotografie în care apare într-un costum de baie roșu, foarte sexy.

 

View this post on Instagram

 

Καλημέρα! Τι κάνεις? #bunadimineataviata ❤️ #holiday

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on


Așa cum era de așteptat, comentariile cu aprecieri au venit imediat. „Stimată doamnă, ești un model pentru mulți dintre noi, felicitări pentru tot ceea ce faci, pentru cariera minunată pe care ai clădit-o. Mult succes în continuare și o vacanță minunată!”, „Vacanță frumoasă, Grecia e minunată” sau „Concediu plăcut să aveți, stimată doamnă”, au fost doar câteva dintre mesajele frumoase primite de prezentatoarea TV la această fotografie.

Foto: Oltin Dogaru pentru UNICA

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter