Andreea Esca: „Eu, pe litoral. Intru la regim!” Poza în care fanii abia au recunoscut-o

De Unica.ro, pe

Andreea Esca e mereu activă în mediul online și postează cât de des are ocazia diverse fotografii și gânduri frumoase. Printre cele mai recente fotografii publicate pe pagina ei de Instagram se numără și o poză alb-negru, din copilăria Andreei, făcută pe când se afla în vacanță la mare. Prezentatoarea buletinului de știri de la Pro TV și-a provocat fanii să spună, dacă pot ghici, care este ea din fotografia respectivă.

Gata cu prosteala! Back to real life, vezi poza 3😂😂😂 Eu, pe litoral, selfie not by antrenorul nostru de înot, domnul profesor Ioan Marusceac. Mulțumesc pentru fotografie, intru la regim… de luni! Care-s eu din poza de pe plajă? 🤣🤣🤣 – este mesajul scris de Andreea Esca în dreptul fotografiilor postate.

În fotografia despre care vorbește Andreea sunt mai multe persoane – trei femei adulte și doi copii, dintre care unul care iese în prim-plan și unul care stă pe nisip, lângă cele trei femei. Fanii vedetei de la Pro TV au avut ceva dificultăți în a o recunoaște, dar în cele din urmă cineva a ghicit care este Andreea în fotografia alb-negru. Spre uimitre tuturor, jurnalista de la Pro TV era fetița tunsă scurt care stătea în șezut, pe nisip și nu copilașul care se afla în picioare, pozând artistic în fața aparatului de fotografiat. Se pare că gropițele din orbaji au dat-o de gol pe Andreea Esca.

Citeşte şi: La ce alimente a renunțat Micutzu pentru a slăbi. Comedianul a dat jos 50 kg

Citeşte şi: Ce ne rezervă 2022? Neti Sandu, previziuni pentru acest an

Citeşte şi: Cum arată hotelul în care este cazat Novak Djokovic. „E plin de gândaci și ne dau mâncare cu viermi!”

Citeşte şi: VIDEO viral / ÎPS Teodosie, ținut în brațe de un preot în timpul procesiunii de Bobotează

Am recunoscut gropițele din obrăjori imediat! ❤️


Mda, poza trei e super, sunteți cea cu gropiță în obraz și cu tunsoarea tip capac ❤️😍, dar și cea/cel cu costumaș e foarte cool too. 😎

Prima din spatele fetiței cu scufița.

Cea topless 😍


Inconfundabil zâmbetul, inconfundabile gropițele pe care le vedem seara de seara la știri. ❤️Copilul din spatele fetiței mici sunteți. 😍🤗

Adorabilă!!! Același zâmbet plin de farmec și lumină!

Cea cu zâmbetul până la urechi, ca de obicei😂😂😂 Deci cea din spatele bebelușului 😍 – sunt câteva dintre comentariile fanilor, postate în dreptul fotografiei.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter