Andreea Esca, relaxare în natură. Vedeta s-a scăldat într-un râu și a renunțat la sutien

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 11:48

În acest weekend, Andreea Esca (48 de ani) s-a dus într-o mini-vacanță în sânul naturii, departe de aglomerația și poluarea din Capitală.

Vedeta de la Pro TV a ales ca destinație satul Porumbacu, din județul Sibiu, locul în care jurnalista a copilărit. Esca s-a fotografiat pe malul râului Porumbacu, stând la soare și scăldându-se în apa rece și limpede a râului. Nimic ieșit din comun până acum, doar că din pozele postate pe rețelele de socializare se înțelege că Andreea ar fi ales să se bronzeze uniform pe tot corpul și a renunțat la partea de sus a costumului de baie. Vedeta de la Pro TV a distribuit în online o poză în care apare sutienul cu care fusese imbrăcată cu câteva clipe înainte pus la uscat pe o scară din lemn.

Vezi pozele din vacanța Andreei în galeria foto de mai jos.

Citeşteşi: Andreea Esca și Alexandre Eram își construiesc un apart-hotel în Cluj. Ce imobile vor demola parțial

Citeşte şi: Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit civil

Citeşte şi: Cum și-a câștigat Adina Buzatu primii bani, pe când avea 14 ani: „Făceam cam 1.500 de lei în două ore”

Citeşte şi: Cristian Boureanu și logodnica sa, Laura Dincă, s-au despărțit

Fanii Andreei Esca i-au transmis o mulțime de gânduri bune și de mesaje frumoase.

“Ce frumos peisaj, câtă liniște ,exact ce trebuie ….relaxare liniștită frumoasa mea!”, “Bună dimineața! Ce frumos este să vezi o femeie naturală! Acest lucru spune multe despre ceea ce ești și ce reprezinți! O zi minunată, Andreea, ai legătura!”, “Frumos tare pe râul Porumbacu! Un colț de rai”  – sunt câteva dintre mesajele internauților pentru Andreea.

Esca și o amintire haioasă din copilăria ei

În urmă cu câteva luni, Andreea Esca îi poveseta lui Cătălin Măruță, în emisiunea sa, o amintire simptică de pe vremea când era copil. Totul s-a petrecut în Porumbacu.

„Aveam doi veri mai mari decât mine care veniseră din Germania în vacanță și am plecat toți să facem baie în Olt. La un moment dat, nu știu, era foarte lat, învolburat, noi voiam să trecem pe acolo și n-am știut cum să facem. Eu m-am gândit, nu știu de ce, că oricum, dacă trec, ar trebui să nu-mi stric adidașii. Atunci aveai o pereche de adidași, dacă îi aveai, o viață! Era ceva extraordinar. Am zis, ca să-mi salvez adidașii, eram mică, să-i scot, mi-am scos și treningul și nu știu ce mai aveam și le-am aruncat de partea cealaltă a râului, ca să le recuperez după. Bineînțeles că nu am avut forță să arunc pe partea cealaltă a râului și s-au dus toate în apă. Noi ne-am pierdut și am ajuns noaptea acasă, în chiloți și în maieu, fără adidași și fără trening și fără nimic. Taică-miu, săracul, intrase în panică pentru că se făcuse foarte târziu și nu știa unde plecaserăm. Țin minte că wow, a fost un scandal foarte mare. Ne-au rupt urechile, a fost ceva, ceva rău”, a dezvăluit Andreea în emisiunea La Măruță.

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter