Andreea Esca îşi lansează a doua carte. Dezvăluiri inedite despre viaţa ei

De Geo Berciu, pe

Pe Andreea Esca o ţară întreagă o asociază cu postura de prezentatoare de ştiri, însă vedeta de 42 de ani are şi un talent mai puţin cunoscut: acela de scriitoare.

Andreea Esca îşi va lansa cartea, mâine, „Ce-am făcut când am tăcut”,  în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest, la standul editurii Humanitas, iar în următoarele zile va pleca într-un turneu de lansare a cărţii.
În cartea „Ce-am făcut când am tăcut”, Andreea Esca vorbeşte deschis şi surprinzător de sincer despre subiecte şi momente intime din viaţa personală.
Andreea Esca îşi lansează a doua carte. Dezvăluiri inedite despre viaţa ei
Andreea îşi reaminteşte despre activitatea ei sportivă, mai exact cei zece ani de înot, despre rigurozitatea şi dragostea cu care a fost crescută de către părinţi şi bunici, despre începuturile ei în televiziune şi despre întâlnirile providenţiale care i-au marcat viaţa.
În plus, vedeta Pro Tv povesteşte despre preferinţele sale în materie de vacanţe, modă şi gadget-uri, despre prieteni vechi şi noi şi despre România.
Aceasta este a doua carte pe care o publică, după ce în 2002 a lansat „Bună seara, România, bună seara, Bucureşti”, una dintre frazele care au consacrat-o în media românească.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter