Andreea Esca a făcut publică o poză din tinerețe: „Nu-mi amintesc deloc despre mine așa”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 12 decembrie 2017, 12:11
Andreea Esca a făcut publică o fotografie din adolescență în care prezentatoarea știrilor Pro TV era total schimbată, deși la fel de frumoasă. Aceasta a postat fotografia cu pricina pe o rețea de socializare și în timp record a strâns peste 10.000 de aprecieri, dar și foarte multe comentarii în care fanii și prietenii o laudă pentru inițiativă și pentru faptul că pare neschimbată.

Andreea Esca apare în fotografie cu părul închis la culoare, fără machiaj, vizibil mai slabă și recunoaște că îi este dor de ea, cea de atunci, chiar dacă nu se mai amintește în acea ipostază: ”Nu-mi amintesc deloc despre mine așa. Vi se întâmplă și vouă să găsiți poze în care nu vă recunoașteți?” – a fost mesajul care a însoțit fotografia.

Andreea Esca

Printre persoanele care i-au apreciat poza și i-au lăsat mesaje se numără și Antonia care i-a făcut un compliment îndrăzneț: „SEX BOMB” – a scris artista imediat ce a văzut fotografia Andreei.

Îndrăgitei prezentatoare TV îi place să caute în albumul cu amintiri și cu doar trei zile în urmă aceasta a publicat o altă fotografie, de astă dată din 2004, de pe vremea când avea 32 de ani. În imagine apare alături de fiica sa, Alexia, astăzi în vârstă de 17 ani.

Andreea Esca

Citește și Cum arăta Andreea Esca în copilărie

Citește și – Andreea Esca, așa cum nu ai văzut-o niciodată: brunetă și cu părul lung

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter