EXCLUSIV. Andreea Bănică ne-a spus care este cel mai important sfat pe care l-a transmis copiilor ei, Sofia și Noah

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 22 iunie 2022, 12:49

Andreea Bănică (44 de ani) a venit însoțită de fiica ei, Sofia (13 ani), la Unica Urban Party 2022, unde ne-a dezvăluit cum funcționează ea și soțul ei, Lucian Mitrea (44 de ani), ca părinți, dar și care este cel mai important sfat pe care își dorește să-l transmită mai departe copiilor ei. Solista și managerul mai au un fiu, Noah, în vârstă de 5 ani.

EXCLUSIV. Andreea Bănică ne-a spus care este cel mai important sfat pe care l-a transmis copiilor ei, Sofia și Noah

Codul vestimentar al serii este „tânăr și neliniștit”, care este cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o când erai tânără și neliniștită?

Mi-a spus tata să vin la ora 00:00 acasă de la Costinești, iar eu am venit la 5 dimineața. O singură dată am ieșit din cuvântul lui și m-am simțit super prost. Norocul meu a fost că am ajuns acasă când încă dormea, pentru că altfel mi-o luam tare. Îmi luam o mamă de bătaie de nu mai știam de mine. Da, m-am distrat, am fost în club, în discoteca Tineretului. A fost mega mișto, de-asta nu m-am dus acasă, era 1 mai.

Care este cel mai important sfat pe care îți dorești ca Sofia și Noah să îl urmeze în viață?

În primul rând, să învețe să muncească de mici, este cel mai important aspect pe care eu l-am învățat de când eram puștoaică, de când eram mică. Copiii mei îmi doresc să învețe să-și câștige pâinea de mici. Eu la 7 ani vindeam corcodușe și buchete de flori în parc, la Teatrul de vară. Sper ca pe Sofia, la anul, să o conving să facă ceva. O să cădem de acord la ceva pentru ea, nu pentru mine. Toate lucrurile pe care le fac, le fac pentru ea, să se deprindă cu acest lucru de mică, să știe că trebuie să muncească pentru orice leuț, orice ban. Mai ales, să fie o femeie independentă, cred că este cel mai important aspect. Așa am plecat și eu de acasă, să fiu o femeie independentă și am devenit.

Te-ai confruntat vreodată cu anxietatea sau depresia?

Cred că am o depresie de când eram mică. Cred că mai fiecare om are o problemă de genul acesta, dar nu pot să spun că o am sau o simt. Am anumite momente când sunt supărată, când mă simt singură, toți trecem prin aceste lucruri. La unii se evidențiază mai tare, la unii mai puțin, poate că eu am știut să o acopăr, să o ascund. Tot eu singură mă încurajez, îmi spun mereu că trebuie să merg înainte pentru că am o viață frumoasă, am o familie frumoasă. Îmi spun de fiecare dată că trebuie să privesc înainte. Nimic din urma mea nu este întâmplător.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Andreea Bănică, despre tatăl violent: „Am suferit enorm”

Citește și: Andreea Bănică, despre provocările din mariajul cu Lucian Mitrea: „Nu mă mai regăseam”

Citește și: Andreea Bănică, despre relația cu mama ei: „Nu ne-a oferit atâta afecțiune”

Cum funcționați tu și Lucian ca părinți?

Ne contrazicem mereu, dar suntem și o echipă, să zicem. În ceea ce privește copiii, ne contrazicem mai ales în privința lui Noah. La Sofia suntem cam pe aceeași lungime de undă acum.

Cine este mai gelos?

Mai gelos… cred că el este. În ultima perioadă așa am simțit. Dar e bine, înseamnă că mă iubește.

Care este cea mai mare frică a ta?

Frica de singurătate, să nu fiu singură, deși îmi plac momentele acelea singure. Uneori simțim nevoia să fim singuri, fiecare dintre noi, să fie singur cu el, să se regăsească, este normal.

Foto: Dumitru Anghelescu

Video: Ada Cheroiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter