Andreea Bănică, momente de panică în vacanță. „Am făcut foarte urât, am țipat”

De Unica.ro, pe

Andreea Bănică (44 de ani) are doi copii, o fiică și un fiu, Sofia (13 ani) și Noah (5 ani). Artista și soțul ei, managerul Lucian Mitrea (44 de ani), sunt căsătoriți din anul 2008. Recent, pentru Click!, solista a povestit o experiență neplăcută din timpul unei vacanțe.

Andreea Bănică, momente de panică în vacanță. „Am făcut foarte urât, am țipat”

„Pe Noah l-am pierdut în hotel, în vacanță. Ce crezi, am pus tot hotelul pe roate, toată lumea era în picioare! I-am trezit pe toți. Am făcut foarte urât, am țipat, am intrat într-o panică totală! Pe Sofia nu am pierdut-o însă niciodată, Doamne ajută, că nu știu ce s-ar fi întâmplat atunci! Acum Sofia e mare, are 14 ani. O s-o las anul acesta să plece singură în vacanță cu prietenele, în Grecia. Nu sunt genul de mamă sperietoare, genul: «Aoleu, pleacă copilul, ce să mă mai fac!»”, a declarat Andreea Bănică pentru Click!.

„Am această fobie, recunosc. Mi-e frică să nu-mi pierd copiii de când mă știu eu. Am și motive pentru că, la toate concertele mele în aer liber, se întâmplă să se mai piardă câte un copil, tocmai când sunt eu pe scenă. Și culmea, eu sunt cea care trebuie să anunț că s-a pierdut copilul respectiv. Nu e un moment prea plăcut. Nu vrei să știi cum este sentimentul ăsta de a-ți pierde ce ai mai drag pe lume. Îmi e foarte frică de acest lucru, toată viața am avut frica asta!”, a completat.

La Unica Urban Party 2022, Andreea ne-a spus care este cel mai important sfat pe care își dorește ca Sofia și Noah să îl urmeze în viață.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Andreea Bănică, despre tatăl violent: „Am suferit enorm”

Citește și: Andreea Bănică, despre provocările din mariajul cu Lucian Mitrea: „Nu mă mai regăseam”

Citește și: Andreea Bănică, despre relația cu mama ei: „Nu ne-a oferit atâta afecțiune”

„În primul rând, să învețe să muncească de mici, este cel mai important aspect pe care eu l-am învățat de când eram puștoaică, de când eram mică. Copiii mei îmi doresc să învețe să-și câștige pâinea de mici. Eu la 7 ani vindeam corcodușe și buchete de flori în parc, la Teatrul de vară. Sper ca pe Sofia, la anul, să o conving să facă ceva. O să cădem de acord la ceva pentru ea, nu pentru mine. Toate lucrurile pe care le fac, le fac pentru ea, să se deprindă cu acest lucru de mică, să știe că trebuie să muncească pentru orice leuț, orice ban. Mai ales, să fie o femeie independentă, cred că este cel mai important aspect. Așa am plecat și eu de acasă, să fiu o femeie independentă și am devenit”, ne-a declarat.

Despre cum funcționează ea și Lucian ca părinți, solista ne-a mai spus: „Ne contrazicem mereu, dar suntem și o echipă, să zicem. În ceea ce privește copiii, ne contrazicem mai ales în privința lui Noah. La Sofia suntem cam pe aceeași lungime de undă acum”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter