Andreea Bănică, despre dramele copilăriei: „Aveam parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 11 octombrie 2018, 14:50
Andreea Bănică a vorbit despre perioada copilăriei sale și a dezvăluit amănunte mai puțin știute. Artista a fost sinceră și a recunoscut că a avut parte de perioade mai puțin plăcute atunci când era mică.

Andreea Bănică a scris o postare pe blogul său și a acuzat violența în familie, totodată, recunoscând că și ea, la rândul său, în copilărie, a fost bătută de părinții săi: „Mie îmi e clar că totul depinde de educația pe care o primesc copiii acasă și că atunci când te naști cel care îți este părinte trebuie să fe foarte atent cu educația ta și să îți ofere cele mai bune exemple, prin fapte. Eu, de exemplu, în familia mea, ca în orice cuplu, mai am momente tensionate cu Lucian și ne mai certăm, dar niciodată de față cu copiii, întotdeauna iețim din casă și vorbim ce avem de discutat sau ne scriem pe whatsapp. Asta e varianta cea mai bună și nu țipăm unul la altul. De violență sau limbaj neadecvat în educația copiilor nici nu se pune problema. Nu îmi e rușine să recunosc că am mâncat bătaie când eram mică. Adult fiind acum, îmi dau seama că făceam și eu năzbâtii ca orice copil, dar nu consideram că meritam să fiu bătută, cum nu cred că vreun copil pe lumea asta merită să fie tratat așa. Simplu fapt că un părinte ridică mâna la copilul lui, trezește în copil niște frustrări și semne de întrebare.

Andreea Banica si familia sa

Când eram mică aveam parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă și nu a fost ușor să trăiesc așa. Când am împlinit 18 ani și am văzut că pot să plec și să fac ceva pe picioarele mele departe de casă, m-am bucurat, dar mi-a fost greu să știu că o las pe mama cu tatăl meu, care era bolnav și din cauza bolii devenea recalcitrant și își vărsa nervii și frustrările pe noi. În niciun caz nu pot să zic că din episoadele de violență am învățat ceva sau am devenit mai bună. dar mi-am jurat că eu nu voi sta niciodată lângă un bărbat care va ridica mâna la mine și mai ales la copiii mei. Mi-am impus ca copiii mei să crească frumos, să nu trăiască niciodată în scandal. Și m-am ținut de promisiune, pentru că Lucian e un tată nemaipomenit, ba chiar mai permisiv decât mine”, – a dezvăluit Andreea Bănică pe blogul personal.

Andreea Bănică este căsătorită cu Lucian Mitrea, cel care îi este și impresar, și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Sofia, în vârstă de 9 ani, și un băiețel, Noah, care în noiembrie va împlini 2 ani.

Citește și – Cum arată azi, la 38 de ani, Nicoleta Luciu

Citește și Cum arată rochia de mireasă purtată de Deea Maxer la nunta de 10 ani

Sursă foto: Instagram, arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter