Andreea Bălan și George Burcea, atacuri dure în online. Ce replici neașteptate și-au dat cei doi

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 aprilie 2020, 18:11
Andreea Bălan și George Burcea sunt departe de a fi încheiat războiul, ba mai mult de atât aceștia s-au atacat chiar în mediul online, în seara de Paște.

George Burcea a făcut publice trei imagini pe care a scris mai multe mesaje, atacând-o în mediul online pe Andreea Bălan: “Mi-am luat block de la Ella. Oare cine a făcut asta? Hmmm, interesant, nu? (…) Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV… care-și dau duhul pentru familie… care jură că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte :)) Paște fericit”, – a scris actorul pe Instagram.

Andreea Bălan s-a văzut nevoită să răspundă la acuzele celui care încă îi este soț și a postat un mesaj în care a explicat de ce a luat această decizie: “Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai share și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”, – a scris vedeta.

Citește și – Cum au petrecut Paștele Gina Pistol și Smiley. Prima fotografie împreună publicată de artist

Andreea Bălan și George Burcea au decis că este cel mai bine să pună capăt căsătoriei și în acest sens se pregătesc să înainteze actele la notariat, însă criza provocată de pandemia coronavirus le blochează deocamdată inițiativele: „Lucrurile între noi sunt foarte simple, discutăm strict de fete, nu ne interesează altceva despre noi, pentru că lucrurile s-au încheiat, rămânem separaţi în fapt şi urmează să depunem şi actele. Divorţul va fi la tribunal pentru că sunt şi doi copii, la notar se putea dacă nu erau copii. Bine, tribunalele (sâc!) sunt acum în pauză… Ideea este că aşa este situaţia şi aşa va rămâne” – a declarat Andreea Bălan în urmă cu ceva timp.

Citește și – Pepe, prins fără declarație pe propria răspundere în noaptea de Înviere. Ce a pățit artistul

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter