Andreea Bălan răbufnește după ce s-a spus că vrea să se împace cu Keo. Replici cu subînțeles la adresa lui Misty

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 mai 2020, 17:48
Scandalurile mondene par că au explodat în ultimele zile și atacurile între celebritățile autohtone nu mai contenesc. De data aceasta a venit, din nou, rândul Andreei Bălan să fie implicată, cu sau fără voia ei, într-un astfel de context.

Zilele trecute, presa a scris că Andreea Bălan vrea să se împace cu Keo, iar la baza afirmației a stat faptul că artista i-a apreciat pe Instagram câteva postări fostului partener de viață. Chiar dacă Andreea Bălan a stat 8 ani alături de Keo, infidelitatea artistului i-a condus pe drumuri separate. Astfel Andreea s-a căsătorit cu George Burcea, tatăl celor două fetițe ale sale, Clara și Ella, cu care acum se află în plin proces de divorț, iar Keo are o relație de 6 ani cu Misty și împreună au o fetiță.

După ce mulți ani Andreea Bălan l-a avut blocat pe Keo pe conturile de socializare, artista a decis că este momentul să îngroape securea războiului și să-i aprecieze câteva postări. Aceste detalii au fost expuse de un fan pe contul de socializare al lui Misty și artista a avut o primă reacție: „După marele divorț al anului, am fost puțin stalkerita recunosc și am observat că ea i-a dat Follow și like-uri iubitului tău. Nu ți se pare deplasat din partea ei?”, – este una din întrebările pe care Misty a primit-o de la un fan.

„Cred că universul nu vrea ca eu să răspund la această întrebare pentru că nu găsesc timp, Arya mă solicită foarte tare. Am intrat și eu pe pagina lui Keo să văd despre ce vorbești și într-adevăr există niște like-uri recente pentru că acele postări sunt recente, chiar din această perioadă de carantină. Însă, dacă sunteți puțin atenți, există niște like-uri doar la acele postări în care Keo cântă la pian. Nu există like-uri la o postare cu Keo și Arya sau la o postare cu noi trei.

Așadar, putem interpreta și, bineînțeles, necunoscând scopul sau intențiile pentru care clar a ținut neapărat să-și facă simțită, cunoscută prezența pe pagina lui Keo prin acele like-uri, strict la acele postări în care Keo cântă, foarte frumos că întotdeauna, la pian, putem deci interpreta că îl reapreciază ca artist. (…)

De cele mai multe ori, tăcerea este de aur și așa am procedat întotdeauna pentru liniștea familiei mele, pentru mine, pentru fericirea mea. Dar pe de altă parte, pe undeva… cred că simțeam nevoia. De asemenea, și eu, uneori, din diferite motive, fie din curiozitate, plictiseală, din plăcere, admirație, apreciere, urmăresc anumite pagini, da? Dar o fac din umbră.

Nu simt nevoia să-mi fac cunoscută și simțită prezența pe acele pagini tocmai pentru că știu că voi crea astfel de discuții pe subiecte controversate și de titluri senzaționale în presă care, cu siguranță, vor urma să apară”, – a răspuns Misty la momentul respectiv.

Citește și – Elena Ionescu, mesaj dur la adresa lui Ruby: „I-aș da o lecție. I-aș stinge puțin lumina”

Andreea Bălan, pe de altă parte, a ținut să facă lumină în acest caz și a transmis un mesaj dur și radical: “Vreau să dezmint ceva ce a apărut astăzi în presă, cum că eu aș vrea să mă împac cu un fost iubit. Nu, nu vreau să să mă împac cu nimeni din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo.

Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artist. Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo” – a transmis Andreea Bălan pe InstaStory.

Citește și Connect-R, dezamăgit de Mira. Artistul o acuză de rasism: „Facem orice doar să fim văzuți”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter