Andreea Bălan, primele declarații despre despărțirea de George Burcea. Artista a spus adevărul

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 februarie 2020, 16:27
Andreea Bălan și George Burcea sunt despărțiți, însă până acum niciunul dintre ei nu a dorit să facă o declarație publică.

Andreea Bălan se pare că a luat frâiele în mână și nu a mai rezistat presiunii din social media. După ce a fost acuzată de un fan că și-ar fi înscenat divorțul, artista a avut o primă reacție în acest caz: Dacă te joci cu oamenii care te apreciază și așteaptă postările tale cu sufletul la gură este josnicie grasă! Doar ca să-ți umpli buzunarul cu bani nu apelezi la tertipuri atât de inumane până într-acolo în a-ți însecena un divorț! Cei care o compătimiți și îi da-ți sfaturi…probabil se tevălesc pe jos și ea și George de râs pe seama prostimii cu care ei se joacă și de care își bat joc în așa hal! Deci, măi oameni buni! Aștia doi că oameni nu se pot numi, fac bani cu nemiluita bătându-și joc de naivitatea voastră!”, –i-a scris o fană pe Instagram, iar răspunsul Andreei a venit de îndată, lăsând pe toată lumea fără replică: ”Scrie în toată presa adevărul” a transmis Andreea Bălan.

Andreea Bălan trece printr-o perioadă foarte grea și nu încape îndoială că artista suferă, mai ales că soțul său, George Burcea, merge din gafă în gafă, din rău în mai rău, și spunem asta după ce a iscat un scandal în casa vedetei și apoi, în aceeași seară, a fost prins drogat la volan și s-a ales cu dosar penal.

Andreea Bălan, pe de altă parte, postează destul de des fotografii pe Instagram cu ea în care este tristă, iar alături adaugă câte un mesaj cu subînțeles. Fanii sunt îngrijorați și îi scriu mesaje cu zecile, însă artista a ales să răspundă unui singur comentariu și astfel să înlăture orice urmă de suspiciune cu privire la situația prin care trece cu George Burcea:  “Andreea, nu s-ar mai scrie și o să înceteze toată vâlva asta dacă faci o singură declarație, scurtă și la obiect: «Suntem împreună, nu divorțăm»…” – i-a scris revoltată o fană, iar răspunsul Andreei, care nu mai lasă loc de nicio interpretăre, a venit imediat: “Nu suntem împreună” – a scris artista.

Vezi mai multe imagini cu Andreea Bălan și George Burcea în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter