Andreea Bălan, primele declarații ale medicilor despre starea sa de sănătate după stopul cardio-respirator suferit în timpul nașterii

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 05 martie 2019, 11:48
Andreea Bălan a suferit ieri un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Fetița, care a primit numele Clara Maria, s-a născut sănătoasă, iar despre Andreea Bălan se știau destul de puține detalii, iar fanii artistei erau extrem de îngrijorați.

Andreea Bălan, în vârstă de 34 de ani, se simte mult mai bine și este în afara oricărui pericol: „Evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorba cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește. Pe măsură ce avem noutăți vi le vom comunica.”, – au anunțat reprezentanții clinicii unde Andreea Bălan a născut, pentru SpyNews.

Reprezentanții spitalului au precizat, de asemenea, că „Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultiile sau prin investigațiile anterioare. Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nașteri. Ca și în cazul tuturor pacienților, spitalul nostru respectă dreptul lor la viață privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei.

Andreea Balan si sotul sau, George Burcea

 

George Burcea, soțul Andreei Bălan, a fost cel care a anunțat că artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii: În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabila. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovadă.”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter