Andreea Bălan a fost operată din nou. Ce probleme a avut

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 21 martie 2019, 11:16
UPDATE:

Medicul care s-a ocupat de Andreea Bălan a dat declarații despre starea de sătănate a acesteia.

A avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic. O cauză poate fi faptul că are o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice. Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să pățească așa? Controalele la medic după operația de cezariană se fac în funcție de pacientă, pot fi zilnice, dacă lăuza are complicații după operația de cezarină, sau mai rare, pentru schimbarea pansamentelor de către chirurgul care a efectuat operația. Se fac controale la trei zile, dar ea încă era în spital. O săptămână, șase săptămâni, șase luni, un an cel mai rar, medicul poate decide și zilnic. El stabilește”, a declarat medicul Ovidiu Peneș.

Andreea Bălan a suferit o nouă intervenție chirurgicală, zilele trecute, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge.

Potrivit SpyNews, artista a ajuns de urgență la spital unde a fost operată de urgență. Medicii au descoperit că s-au formay niște hematoame sub operația inițală, fiind necesară o a doua intervenție chirurgicală.

În mai puțin de două săptămâni, Andreea a trecut prin două operații grele.

Cântăreața a refuzat să comenteze această situație.

Andreea Bălan se recuperează după probleme pe care le-a avut în ultima perioadă. Ea a mărturisit că se reface încet și urmează un tratament cu vitamine și minerale pentru a se pune mai repede pe picioare. Pe lângă suplimentele alimentare prescrise de medici, artista se tratează și cu antiinflamatoare puternice.

Frumoasa blondă a adus pe lume o fetiță, Clara Maria, pe data de 4 martie, însă imediat după ce a văzut-o pe micuță, a făcut un stop cardio-respirator.

„Imediat după ce am pupat-o pe fetiță am intrat stop cardio-respirator și a început resuscitarea. Mi s-au administrat medicamente și cred că medicamentele m-au făcut să uit ceea ce s-a întâmplat cu cinci minute înainte”, a povestit Andreea în prima apariție televizată după naștere.

Andreea Bălan și soțul ei, actorul george Burcea, mai au o fetiță, Ella Maya, în vârstă de 2 ani.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter