Andreea Bălan a fost externată din spital: „Sper să fiu bine de acum”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 27 martie 2019, 16:07
Andreea Bălan a fost externată din spital, la aproape o săptămână după ce a suferit cea de a treia intervenție chirurgicală. Artista le-a transmis un mesaj emoționant fanilor săi.

Gata, după o săptămână de stat în spital, azi mă externez și sper să fiu bine de acum încolo. Mesajele voastre frumoase și de încurajare au contat enorm și m-au ajutat să am gânduri pozitive! Abia aștept să îmi pup fetițele””, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

La începutul lunii martie, Andreea a adus-o pe lume pe Clara Maria, prin cezariană. În timpul procedurii, vedeta a suferit un stop cardio-respirator. Au urmat alte două operații, după ce medicii au descoperit mai multe hematoame în organismul artistei.

În perioada în care s-a aflat internată, Andreea Bălan și-a ținut admiratorii la curent cu starea ei de sănătate, prin intermediul vlogului ei.

Zilele trecute cântăreața a explicat de ce a fost necesară o a treia operație. Potrivit acesteia, embolia amniotică din timpul operației de cezariană a provocat și problemele ce au urmat.

Andreea Bălan mai are o fetiță cu soțul ei, actorul George Burcea, Ella Maya, în vârstă de doi ani.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter