Andreea Bălan, despre vizitele lui George Burcea: „Vrea, nu vrea, vine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 mai 2020, 11:00
Andreea Bălan a vorbit despre vizitele pe care George Burcea le face la locuința sa pentru a-și vedea cele două fetițe, pe Ella și Clara. Artista a afirmat că acesta vine o dată pe săptămână la micuțe, însă situația va trebui să se schimbe în curând.

Cântăreața a povestit în cadrul emisiunii Xtra Night Show difuzată de Antena 1, că urmează să înceapă filmările la „Te cunosc de undeva”, astfel că fostul ei soț va trebui să vină mai des să stea cu Ella și Clara.

De asemenea, Andreea a precizat că Burcea poate veni oricând să își vadă fetele.

„Vine o dată pe săptămână. E musai să vină. Mai ales că încep filmările la Te cunosc de undeva! (…) Voi începe aceste filmări. Un nou sezon, așa că trebuie să vină să suplinească. Vrea, nu vrea, vine!”, a spus Andreea Bălan, citată de SpyNews.

Citește și: Ce face Andreea Bălan când George Burcea vine în vizită la fetițe

Artista a mai vorbit despre vizitele actorului, dar și despre cum sunt afectate fiicele sale de divorț, într-unul din vlogurile sale de pe Youtube.

„M-ați întrebat cum reacționează Ella sau dacă Ella știe. Ei bine, un copil, la trei ani, nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț. Ea știe că tati vine din când în când, că tati lucrează. Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, un minut, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel. Le ofer fetițelor tot felul de activități, le ajut să treacă peste această perioadă”, a afirmat Andreea Bălan.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Andreea Bălan și fetițele ei.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter