Andreea Bălan, declarații de ultim moment despre starea sa de sănătate: “Dați-mi morfină, că mor de durere!”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 25 martie 2019, 15:15
Andreea Bălan a trecut printr-un adevărat coșmar după ce a adus pe lume cea de-a doua fetiță. Artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană și, din cauza unor hematoame formate ulterior, a ajuns la operație de două ori până acum.

Andreea Bălan, în vârstă de 34 de ani, se află în acest moment în continuare internată în spitalul unde a născut, sub atenta supraveghere a medicilor. Îndrăgita artistă a realizat un vlog în care a vorbit despre ultima perioadă din viața sa și a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentele grele prin care a trecut. Aceasta a avut parte de niște dureri cumplite după cea de-a treia operație: “Nu contează ce efecte secundare are morfina! Vă rog să-mi daţi, că mor de durere”, – își începe Andreea Bălan confesiunea pe vlogul său.

Când văd branule şi seringi mă doare de dinainte să fiu înţepată numai când mă gândesc la cât de înţepată am fost acum 3 săptămâni. Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie. Pe 20 martie iar am sângerat, nu la fel de mult ca data trecută. A fost o operaţie foarte grea, au curăţat tot ce era de curăţat. În principiu, nu mai am niciun hematom. Încerc să mă odihnesc, nu prea reuşesc, dar mă simt din ce în ce mai bine. A fost foarte dureros.

Andreea Bălan, declarații de ultim moment despre starea sa de sănătate: “Dați-mi morfină, că mor de durere!”

Toate acestea mi s-au întâmplat din cauză că pe 4 martie am avut acea embolie amniotică, atunci când am născut-o pe Clara, şi a provocat o cascadă de evenimente. Sper să ajung acasă cu bine, am stat în spital adunat foarte multe zile, nu mai vreau să văd seringi. Am slăbit foarte mult, vreau să îmi revin, să stau acasă cu fetele mele. Îmi pare rău de Clara pentru că este foarte mică şi nu am putut fi alături de ea în primele zile de viaţă”, – a dezvăluit, printre altele, Andreea Bălan.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter