Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii. Fetița sa este sănătoasă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 04 martie 2019, 23:04
Andreea Bălan a născut. Îndrăgita artistă a devenit mămică pentru a doua oară, însă evenimentul a fost umbrit de o situație mai puțin plăcută. Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii.

Andreea Bălan, în vârstă de 34 de ani, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, însă în timpul operației de cezariană aceasta a suferit un stop cardio-respirator, iar vestea tristă a fost confirmată întocmai de soțul său: ”În urmă zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabilă. Fetiță noastră, Clară Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Vă mulțumim pentru mesaje și va vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei. Va mulțumesc!”, – a scris George Burcea pe Faceboook.

Andreea Bălan a ales să nască și de această dată tot prin cezariană, dar a recunoscut că, deși a mai trecut prin asta, avea emoții mari și aștepta cu nerăbdare să își țină în brațe bebelușul: „Sunt foarte pregătită, ştiu la ce să mă aştept, dar am emoţii, chiar dacă am mai trecut prin asta. Vreau să fiu sănătoasă, să fie totul în regulă, să văd că este bine. M-am îmbrăcat aşa pentru că este ultima burtică. M-am îmbrăcat mulat. Aia mică mi-a spus să-i aduc ciocolată şi bomboane. Şi eu i-am spus. Fetiţă? Iar ea a spus băiat. George va asista la naştere de afară, de pe un geam. Nu va fi în interior”, – a transmis Andreea Bălan înainte de a ajunge la spital.

fetita andreea balan poze

Andreea Bălan a dezvăluit recent și ce nume va purta micuța: „O să o cheme Clara Maria. Este un nume scurt, frumos. Și o să o cheme Burcea-Bălan, în loc de Bălan-Burcea. O să fim o familie cu patru nume diferite”. Numele Maria a fost ales de soțul său, George Burcea, ca un tribut adus bunicii sale care l-a crescut. Andreea are, de asemenea, o bunică pe care o cheamă Maria.

Andreea Bălan și soțul său, George Burcea, mai au împreună o fetiță pe nume Ella Maya, în vârstă de 2 ani și 5 luni.

Sursă foto: Instagram, Arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter