Andreea Antonescu ripostează după ce Andreea Bălan a dezvăluit că a fost bătută

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 04 martie 2019, 13:16
Andreea Antonescu și Andreea Bălan au fost nu doar colege de scenă, pe vremea când cântau în trupa Andre, ci și prietene foarte bune, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată de-a lungul timpului.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au negat întotdeauna că nu s-ar înțelege sau că ar fi în competiție, ba mai mult, pentru a dizolva zvonurile apărute în presă de-a lungul timpului, cele două s-au apropiat și mai mult atunci când Andreea Bălan a devenit nașa fetiței Andreei Antonescu. Ei bine, o dezvăluire făcută recent de Andreea Bălan se pare că a deranjat-o foarte tare pe Andreea Antonescu, care a reacționat destul de dur.

Andreea Bălan a vorbit recent despre greutățile prin care a trecut în copilărie, dar și despre faptul că Andreea Antonescu a fost bătută cu furtunul de către tatăl ei: „Din ce știu eu, la ea a fost altfel pentru că venea și mama ei și fratele, venea toată familia. În schimb, și ea era bătută cu furtunul” – a dezvălui Andreea Bălan în emisiunea Xtra Night Show.

fetita andreea balan poze

Andreea Antonescu s-a simțit atacată de această mărturisire a fostei sale colege de scenă și a ripostat: „Am înțeles, aaah… știi ce nu-mi place mie vreodată? Nu-mi place să mă bag în familia altcuiva. Mi se pare total imoral și incorect să discut despre ce se întâmplă în familiile altor persoane. Nu sunt de acord cu genul ăsta de comentarii pentru că tata este de mult plecat de pe lumea asta, mi se pare normal ca în momentul în care arunci niște acuzații aș cere și părerea celuilalt, din păcate tatălui meu nu i se pot cere argumente sau păreri. Mi se pare total imoral” – a declarat Andreea Antonescu pentru cancan.ro.

Andreea Antonescu ripostează după ce Andreea Bălan a dezvăluit că a fost bătută

Andreea Antonescu susține că se află în relații bune cu Andreea Bălan, chiar dacă nu petrec prea mult timp împreună: „Noi nu suntem certate… doar că nu stăm să vorbim în fiecare zi la telefon. Și eu mă gândeam că, dacă ne-am nășit, avem o relație mai apropiată (râde)” – a mai declarat Andreea Antonescu.

Sursă foto: Instagram, arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter