Andra și Cătălin Măruță au aniversat 13 ani de căsnicie. Cum s-a cunoscut perechea

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 august 2022, 15:02

Andra (34 de ani) și Cătălin Măruță (43 de ani) s-au căsătorit în anul 2008 și au împreună doi copii, un fiu și o fiică, David (10 ani) și Eva (5 ani). Perechea s-a cunoscut în anul 2005 și, potrivit solistei, nu a fost vorba de dragoste la prima vedere!

Andra și Cătălin Măruță au aniversat 13 ani de căsnicie. Cum s-a cunoscut perechea

În prezent, Andra, Cătălin și copiii lor se află în vacanță. De acolo, pe 10 august, Andra a postat pe Instagram o fotografie alături de prezentator, David și Eva în dreptul căreia a scris: „De 13 ani!”. Mai multe fotografii găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Andra și Cătălin s-ar fi cunoscut în anul 2005, în platoul emisiunii găzduite atunci de prezentator, Tonomatul DP 2. „Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung.

Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a declarat Andra în urmă cu ceva timp. Ulterior, Cătălin a apărut în videoclipul piesei Băieții și fetele, cântată de solistă. Cântăreața și prezentatorul TV s-au căsătorit în 2008, după 3 ani de relație.

Citește și:

Andra și Cătălin Măruță, discuție delicată cu fiul lor David. Ce curiozitate a avut fiul perechii

Andra, declarație emoționantă de dragoste pentru Cătălin Măruță

În ceea ce privește cererea în căsătorie, cuplul a povestit două variante. Potrivit Andrei, Cătălin a fost „romantic până în măduva oaselor”. 

„Acolo am primit inelul de logodnă, la Veneția. Da, pe gondolă. A fost romantic. A luat două pahare de șampanie, a luat o șampanie, gondolierul ne cânta în italiană. Nu mai știu ce melodie era. Îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoționată și când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoționată am fost. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor”, declara solista în trecut, pentru Pro TV.

Cu toate acestea, în cadrul unui alt interviu, Cătălin a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie în prezența familiilor lor. „Îi făceam mereu declarații de dragoste, dar am vrut ca la căsătorie să fie martori și cei din familie, așa că am scos inelul la o masă la care erau și părinții. Mi s-a părut mai inspirat așa, să ne bucurăm toți de moment, de răspunsul ei. Bine că a spus da, că altfel aș fi avut mulți martori la un moment cam… ciudat!”, mărturisea prezentatorul TV în 2019.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter