Andra este însărcinată? Imaginea care o dă de gol

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 30 iulie 2018, 13:20
Cătălin Măruță a publicat pe conturile de socializare o imagine care a creat isterie în rândul fanilor. Prezentatorul TV apare alături de Andra, iar felul în care au pozat cei doi este foarte interpretabil.

Andra și Cătălin Măruță au participat la un botez în acest weekend și, așa cum era de așteptat, s-au fotografiat. În imaginea care a pus fanii pe gânduri Cătălin îi atinge burtica Andrei cu un gest specific care ar putea să denote că artista este însărcinată. Prietenii virtuali imediat au reacționat: „În poza asta se vede cum că ai avea un bebic. Doamne ajută! ,  Cred că vine alt bebe,   Vine barza?Un cuplu frumos, ce mi-e drag. Vine barza cumva sau rochița Andrei creează o iluzie optică?”, „Andra, ai burtică de graviduță?”, „Mai așteptați un copil sau mi se pare?”, „Vei fi tătic? Felicitări!”, „Andra, vine al treilea? Să vină sănătos!”, „Însărcinată?”- sunt doar câteva dintre mesajele fanilor care, se pare, sunt foarte convinși că Andra este însărcinată.

Andra si Catalin Maruta

Nici Andra și nici Cătălin Măruță nu au reacționat la aceste mesaje. În plus, Andra a publicat la rândul ei o fotografie în rochița minune, iar mesajele de felicitare și întrebările nu au contenit: „Andra, ne faci o surpriză frumoasă? Să fie sănătoasă, vine a doua fetiță? Dumenezeu să te ajute”, „Sunteți minunată! Felicitări!”, „Însărcinată?”, „Și eu cred că este gravidă!”

Andra

Rochia purtată de Andra are o croială care induce în eroare, însă dacă nu este vorba de o sarcină, atunci, cu siguranță, este vorba de câteva kilograme în plus.

Citește și – Cum arată Loredana Groza nemachiată și nevopsită

Citește și – Horia Brenciu, dezvăluiri din mariajul cu Alice Dumitrescu: „Când eu ţip, ea ţipă şi mai tare”

Sursă foto: Facebook, Instragram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter