Andra are o relație foarte specială cu mama ei: „Este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ”

De Adelina Duinea, pe

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Andra (34 de ani) a vorbit despre cariera ei muzicală, despre relația cu prezentatorul TV Cătălin Măruță (43 de ani), dar și despre legătura ei specială cu familia, în special cu tatăl și cu mama ei.

Primii pași în muzică, artista i-a făcut susținută de tatăl ei. Bărbatul i-a fost și continuă să îi fie cel mai mare susținător. I-a fost manager Andrei până când aceasta s-a căsătorit cu Măruță, moment în care prezentatorul și-a dorit să o susțină nu doar ca partener de viață, ci și ca manager.

Pe parcursul interviului, Andra a vorbit despre cât de mult a ajutat-o tatăl ei și despre cum a ambiționat-o să devină artistul de azi. Deși nu a călătorit prin țară alături de ea la concerte, Andra are o relație foarte specială și cu mama ei.

Andra are o relație foarte specială cu mama ei: „Este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ”

„Mama este o persoană extrem de emotivă. Se consumă foarte mult pentru că-mi simte mie emoțiile. Emoții pe care eu nu le arăt neapărat, fricile mele ea le simte. Mama a simțit tot de fiecare dată și nu puteam să cânt dacă mă uitam la ea pentru că mă bușea plânsul. De-asta, la fiecare concert, o puneam în spate de tot. Să nu o văd.

În momentul în care o vedeam, plângeam foarte tare pentru că ea plângea tot concertul. Țin minte, eram la Festivalul Mamaia. S-a stricat mașina și tata a trebuit să meargă să o repare. M-am dus cu mama la prima zi de repetiții. Ne-au promis că ne dau cazare și că eu o să stau cu părinții.

Apoi, cei din organizare m-au pus în cameră cu o altă cântăreață. Mama nu era genul care să meargă să se certe, să spună „domne, dar ne-ați promis” și m-am dus eu, tata nu era.

Citește și:

Andra și Cătălin Măruță, discuție delicată cu fiul lor David. Ce curiozitate a avut fiul perechii

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată spitalul în care artistul a fost internat

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Mama, când a văzut cum mă certam eu cu organizatorul de acolo și omul ăla cum ridica tonul la mine și eu răspundeam, ei, fiind atât de emotivă, i s-a spart o venă la ochi, din cauza tensiunii pe care a trăit-o.

Mi-am dat seama că nu e pentru ea [mediul ăsta]. Ea este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ. Mama este omul care ne-a adunat”, a mărturisit artista cu lacrimi în ochi.

Andra și Mihai Morar

Andra și Mihai Morar

Andra și Cătălin formează un cuplu din anul 2005. Artista avea atunci vârsta de doar 19 ani. Trei ani mai târziu, în 2008, cei doi și-au oficializat relația. Perechea s-a cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului piesei Băieții și Fetele, cântată de artistă. Cuplul are doi copii, un fiu și o fiică, David (10 ani) și Eva (5 ani).

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter