Andra a împlinit 35 de ani. Cum arăta solista când s-a lansat

De Unica.ro, pe

Pe 23 august 2021, Andra a împlinit 35 de ani. Solista și soțul ei, Cătălin Măruță (43 de ani), sunt căsătoriți din anul 2008 și au împreună doi copii, un fiu și o fiică, David (10 ani) și Eva (5 ani).

Andra a împlinit 35 de ani. Cum arăta solista când s-a lansat

„De ziua mea, v-aș face eu un cadou vouă. V-aș dărui cât mai multe clipe fericite, pentru că timpul e cea mai prețioasă resursă a noastră. Astăzi este o zi specială pentru mine și cu ocazia asta vă fac o surpriză: un nou videoclip și o piesă care îmi bucură sufletul ❤️”, a scris solista pe Instagram, în dreptul a trei fotografii.

În prima imagine, Andra zâmbește larg cu tortul aniversar în mâini, în a doua apare alături de copiii ei, ținând un buchet de trandafiri roz, iar în a treia, familia este completă, Cătălin alăturându-se artistei și copiilor lor.

Pe contul lui de Instagram, Cătălin a scris: „Sărbătoresc în fiecare zi faptul că am cunoscut-o, dar azi cu atât mai mult! E ziua ei și nu am cuvinte să spun ce simt pentru ea. La mulți ani, iubita mea! ❤️”.

„La mulți ani, mama! Ești cea mai bună din lume și, ca să te acompaniez, aș învăța să cânt la toate instrumentele din lume! Te iubesc! ❤️”, a scris și fiul perechii, David, în mediul online.

Citește și:

Andra și Cătălin Măruță, discuție delicată cu fiul lor David. Ce curiozitate a avut fiul perechii

Andra, declarație emoționantă de dragoste pentru Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță au aniversat 13 ani de căsnicie. Cum a fost cerută Andra

Andra și Cătălin s-au cunoscut în anul 2005, în platoul emisiunii găzduite atunci de prezentator, Tonomatul DP 2. „Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung.

Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a declarat Andra în urmă cu ceva timp. Ulterior, Cătălin a apărut în videoclipul piesei Băieții și fetele, cântată de solistă. Cântăreața și prezentatorul TV și-au oficializat relația în 2008, după 3 ani de relație.

Andra și-a lansat primul album, Andra, în anul 2001, la doar 14 ani. De pe acesta, două single-uri au fost selectate pentru a avea videoclip, Eu aș da și În noapte mă trezesc, care au devenit hit-rui. La vremea aceea, solista avea părul foarte lung și roșcat. Mai multe imagini cu artista de la începutul carierei găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Captură YouTube; Instagram; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter