Andia lansează „Universul”, piesă extrasă de pe viitorul său album și anunță încheierea colaborării cu DJ Project

De Unica.ro, pe

Andia lansează „Universul”, următoarea piesă de pe albumul ei de debut, care va fi lansat în primăvara anului viitor. Totodată, artista anunță încheierea colaborării cu DJ Project, pentru a se focusa pe proiectul solo.

Andia lansează „Universul”, piesă extrasă de pe viitorul său album și anunță încheierea colaborării cu DJ Project

La doi ani de la lansarea pe piața muzicală românească și după patru piese devenite no.1 în topul Media Forest, Andia anunță lansarea albumului ei de debut. După succesul piesei „Sfârșitul lumii”, Andia revine cu o nouă piesă emoționantă de dragoste, „Universul”. Piesa este scrisă de Alex Pelin, compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan, cel din urmă fiind responsabil și de partea de producție.

„Această piesă continuă firul narativ al albumului, al cărui deznodământ abia aștept să îl împărtășesc cu voi în primăvara viitoare. Este o piesă caldă, care atinge fix acolo unde trebuie. Închideți ochii si lăsați-vă să simțiți”, a declarat Andia.

În plus, odată cu anunțarea albumului, Andia anunță și faptul că va înceta colaborarea cu DJ Project, alături de care a lansat 2 piese no.1 în top 10 Media Forest, „Retrograd” și „Slăbiciuni”. Artista dorește să se concentreze pe proiectele și pe cariera ei solo.

Andia – Universul 

„Sunt recunoscătoare pentru toate experiențele și succesul trăite alături de DJ Project. Le mulțumesc pentru încredere și îndrumare. A fost o etapă importantă în cariera mea, care acum însă, trebuie să treacă la următorul nivel. Toată energia și atenția mea sunt acum îndreptate către viitorul meu album și către proiectul solo Andia, pe care îmi doresc să îl cresc cât mai mult”, a mai declarat artista.

Acum două săptămâni, Andia a lansat „Sfârșitul lumii”, piesa care a ajuns #1 în trendingul românesc de pe YouTube, cu peste 2 milioane de vizualizări și care a intrat la doar o săptămână de la lansare în topul celor mai difuzate 10 piese de pe MediaForest.

Andia – Sfârșitul lumii

Momentan, de pe albumul de debut al Andiei au fost lansate piesele: „Ce suntem noi”, „Anotimpuri”, „Mi-e dor”, „Sfârșitul lumii” și „Universul”.

Andia – Ce suntem noi

Andia x Spike – Anotimpuri

Andia – Mi-e dor

La doi ani de la lansarea pe piața muzicală românească, Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune. Artista a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu patru dintre piesele pe care performează – Salcâmii, Retrograd, Slăbiciuni și Anotimpuri.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter