Exclusiv. DJ Project: „În 20 de ani de muzică am avut și momente dificile“

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
DJ Project au împlinit 20 de ani de carieră muzicală, două decenii de piese lansate și fredonate de milioane de oameni atât din România, cât și din străinătate. 

Gino Manzotti a avut ideea formării trupei în 1998, în Germania, însă proiectul a prins contur în toamna anului 2000, în Timișoara, alături de Dj Maxx. În toți acești ani, DJ Project a lansat cinci albume și 25 de piese, 11 dintre ele au fost #1, 12 piese au fost prezente în top 10, trupa a avut șase colaborări, peste 3000 de concerte și numeroase premii obținute.

Succesul face parte din firescul carierei. De-a lungul anilor, ne-am obișnuit cu el, însă ne bucurăm de fiecare dată cu același entuziasm“, spune Gino Manzotti epentru Unica.ro.

Intră în galeria foto de mai jos pentru a afla mai multe despre cei doi componenți ai proiectului muzical, despre cele mai dificile momente din acești 20 de ani și ascultă cea mi recentă piesă lansată de ei, în colaborare cu artista Andia, și care a strâns până acum pe YouTube pest 20 de milioane de vizualizări:

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter