Care este numele adevărat al artistei Andia, vocea de pe cele mai ascultate hituri ale momentului

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Luni, 31 august 2020, 13:30
Vocea Andiei cucerește topurile muzicale, reușind ca într-un an să ajungă pe locul întâi în top 10 Media Forest cu trei dintre piesele pe care performează: „Salcâmii“, „Retrograd“ și „Slăbiciuni“. Intră în GALERIA FOTO pentru a afla mai multe despre noua artistă a muzicii românești!

Prima piesă a Andiei care a intrat în topurile muzicale este piesa lui Spike – „Salcâmii“, piesă pe care artista interpreteză refrenul. Single-ul a stat 20 de săptămâni în top 10, dintre care 3 pe prima pozitie și a adunat peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube!

„Retrograd“ este piesa care de fapt a făcut-o cunoscută publicului pe Andia și care marchează începutul colaborării dintre DJ Project și artistă. Piesa are peste 23 de milioane de vizualizări pe Youtube, a fost locul 1 în top Shazam și a fost prezentă în top 10 Media Forest timp de 26 săptămâni, dintre care 5 săptămani s-a aflat pe cea dintâi poziție.

După succesul „Retrograd“, Andia revine cu cel de-al treilea hit care este locul întâi în topurile muzicale, și anume „Slăbiciuni“, tot o colaborare cu DJ Project. La doar două luni de la lansare, piesa este în continuă creștere și numără peste 19 milioane de vizualizări pe canalul YouTube.

Anul acesta Andia a lansat și „Cine Suntem Noi“, o melodie care vorbește despre renunțarea la orgolii într-o relație.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter