Andi Moisescu, declarație emoționantă despre soția lui, Olivia Steer

De Oana Dinu, pe
Andi Moisescu și Olivia Steer formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc de aproape 16 ani. Deși a fost mereu discret în privința familiei lor, prezentatorul a făcut o declarație emoționantă despre soția lui. 

S-au cunoscut în 2002, atunci când lucrau împreună la același post de televiziune, iar de 14 ani sunt căsătoriți și au împreună doi copii, Luca și David. Au o familie frumoasă, pe care amândoi au ferit-o de curiozitatea presei. Olivia Steer  nu s-a abătut niciodată de la principiile ei în ceea ce privește modul de creștere și sănătatea copiilor ei, în ciuda controverselor ce s-au iscat pe aceste teme. Andi a fost lângă și a susținut-o, chiar și atunci când aceasta a renunțat la televiziune.

Prezent la un eveniment, prezentatorul emisiunii „Apropo TV”, a dezvăluit pentru Click ce părere are despre întoarcerea soției sale în televiziune, dar și despre rolul pe care aceasta îl are în familia lor. O declarație de-a dreptul emoționantă.

„Nu ştiu dacă o mai pasionează subiectul ăsta, mă bucur foarte tare să o văd în varianta în care să se ocupe exact aşa cum se ocupă de copiii noştri. Este cartea câştigătoare, şi pentru care îi voi rămâne profund recunoscător. E foarte important când de copii se ocupă mama şi tata. E cea mai norocoasă ecuaţie posibilă” a spus Andi Moisescu.

Citește și: 

Beyonce şi Jay-Z, momente de panică la concert. Un bărbat a urcat pe scenă

Are 43 de ani, dar arată de 20. Ce rutină de îngrijire a pielii are femeia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter