Anda Adam s-a certat cu o fană pe o rețea de socializare: „Ești și urâtă și rea!”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 21 septembrie 2018, 17:35
Anda Adam a avut un schimb de replici dure cu o fană care a comentat la o postare făcută de artistă pe pagina ei de pe o rețea de socializare.

Anda Adam și-a dus pentru prima oară fetița la un curs de înot și a vrut să împărtășească bucuria cu fanii ei de pe Instagram. Imaginea în care apare alături de Evelin, în vârstă de 2 ani, și de antrenorul micuței, vedeta a lăudat școala de înot, lucru taxat de o fană, care a luat-o la rost: „Crezi că cineva e bun?? După prima zi de înot cu fetița ta… numai laude gratuite” i-a scris femeia.

Replica artistei a fost una extrem de dură: „Ești și urâtă și rea! Probabil se reflectă cum ai sufletul pe exterior! Nu se lăuda nimeni oricum… ești doar frustrată!”

De aici la un schimb de idei tăioase și jignitoare, și de o parte și de cealaltă, nu a mai fost mult. Cele două s-au luat la ceartă, iar utilizatorii s-au împărțit în două tabere, susținându-și vedeta favorită sau luându-i partea femeii.

Anda Adam, acuzată că nu suportă comentariile negative

„Urâta și rea sunt… mulțumesc oricum! Jignești când nu ești pregătită pentru comentariile de HATE (n.r. ură)… sau în cazul meu a fost doar o părere despre laudele gratuite pe care le faci” a scris fana.

Anda Adam a ținut să explice comentariul făcut anterior: „Sunt foarte pregătită pentru orice fel de comentariu de la tot felul de oameni, dar tu nu ai înțeles nici descrierea. Și da, știu dacă cineva e bun după 5 minute, nu după o zi, pentru că am făcut înot de performanță și tatăl meu e fost antrenor de natație al clubului Steaua ( vreo 20 de ani) și în ultimii 20 de ani antrenează și în lotul national al Australiei❗️ Ca idee, cred că ești foarte prost informată tu, iar eu chiar știu ce vorbesc! Pe lângă asta, aici era vorba de copilul meu și orice “hate” în contextul ăsta mi se pare total deplasat! Dar revin… asta nu pot face decât cei urâți și frustrați, așa ca tine! Prefer să mă repet! Știi vorba aia: dacă tăceai, filizof rămâneai?!?” i-a răspuns artista.

Femeia s-a apărut spunând că nu a avut niciodată intenția de a o jigni în vreun fel pe fiica Andei Adam:

„Am comentat o laudă adusă unui/unei echipe de antrenori care Tu gratuit îi califici… ca cei mai buni. Așteaptă să vezi rezultate pe copilul tău, este alt suflet și alt corp, nu tatăl, bunicul, vecinul etc. Îmi pare foarte rău dacă cumva crezi că a fost la adresa fiicei tale…”

„Și urâtă mai vedem… îți trimit o poză cu mine să vedem care și cine e frumos… un medic cu bisturiul face din urâte păpuși ca tine 👍 dar și așa nu a reușit” a încheiat ea.

Citește și: 

Fiica lui Gică Hagi, marcată de rolul dintr-un film despre Experimentul Pitești: “Simt că am crescut brusc cu 20 de ani”

Alain Delon, operat în secret. Care este starea actorului

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter