Anda Adam, Corina şi Andreea Bănică, dive în limuzine vintage la Media Music Awards

De PR, pe

Cei mai in voga artisti romani ai momentului vor fi transportati la Sibiu, pana la impresionanta scena a galei Media Music Awards, din 4 octombrie, in limuzine vintage a caror valoare depaseste 300.000 de euro.

Organizatorii sunt atenti la fiecare detaliu si vor sa le ofere invitatilor o seara de neuitat, astfel ca au inchiriat opt masini americane de epoca, din anii ’60 – ’70, care vor transporta invitatii, pe rand, pana in zona covorului rosu din Piata Mare a Sibiului.
Astfel se face ca spectatorii vor asista la o adevarata defilare de masini de colectie: un Dodge Challenger din 1974, castigatorul circuitului Retromobil Grand Prix, un Dodge Charger din 1972, faimosul model din filmul 2Fast&2Furious, un Chevy Impala Super Sport 327, din 1966, un Chevy Biscayne Impala din 1961, un Dodge Dart din 1965, un Ford Mustang din 1966, un Ford Mustang din 1968 si un Pontiac FireBird TransAm din 1978.
Anda Adam, Corina şi Andreea Bănică, dive în limuzine vintage la Media Music Awards
Masinile de colectie sunt inchiriate de la Classic American Cars si vor sta la dispozitia artistilor care vor participa la marea gala muzicala de la Sibiu.
Cei mai in voga artisti romani ai momentului vor urca pe scena galei Media Music Awards, la Sibiu, in seara zilei de 4 octombrie. Smiley, Connect-R, Alex Velea, Andreea Banica, Anda Adam, Andra, Vunk, C.R.B.L., Voltaj, Puya, Grasu XXL-Maximilian si Corina sunt doar cativa dintre artistii care vor sutine recitaluri in cadrul marelui eveniment muzical.
Trofeele Media Music Awards vor fi acordate pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest in perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012, totul beneficiind de o transparenta totala.
Artistii premiati vor fi incadrati in urmatoarele categorii: Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song,Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Kiss Award, Media Forest Special Award, Best Online (Trilulilu),Fans Like Award.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter