Anca Pandrea pregăteşte masa de Revelion pentru două persoane

De Sandra S., pe Ultimul update Vineri, 20 decembrie 2019, 14:56

Actorul Iurie Darie, cel care i-a fost iubit în ultimii 26 de ani, s-a stins în urmă cu aproximativ două luni de zile, dar Anca Pandrea încă se comportă ca şi cum el ar mai trăi.
Astăzi ea pregăteşte meniul pentru masa de Revelion tot pentru două persoane, spunând că nu poate renunţa la obiceiurile de Sărbători pe care le avea împreună cu Iura, scrie Libertatea.ro.
„Voi pregăti masa pentru mine şi pentru copilul meu drag (Iurie Darie). Nişte prieteni din Viena m-au chemat să petrec Revelionul la ei. Dar nu mă lasă sufletul să plec şi să-l las singur pe Iurişcă al meu. Vreau să stau aici, cu el, în casa asta unde am locuit împreună 26 de ani. […] O să avem ciorbă de perişoare, sarmale, salată de boeuf, pe care mi le-a pregătit buna mea prietenă Silvia”, a povestit Anca Pandrea.
Îşi dorea să se sinucidă
La scurt timp după moartea iubitului său Iurie Darie, Anca Pandrea şi-a dorit să aibă acelaşi destin, vrând să îşi curme zilele. Ea a renunţat la dorinţă după ce a purtat o discuţie cu Carmen Harra, care i-a spus că actorul este bine şi astfel a convins-o să renunţe la sinucidere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter