Anca Dumitra, Gianinuța din „Las Fierbinți”, a izbucnit în lacrimi la Măruță. Ce a pățit actrița

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 septembrie 2020, 19:12

Anca Dumitra, interpreta persoanjului Gianina din serialul “Las Fierbinți”, difuzat la Pro TV, a fost vineri invitata lui Cătălin Măruță. Frumoasa actriță a împlinit, pe 31 august, 33 de ani, iar Cătălin Măruță și colegii lui de emisiune i-au făcut cele mai frumoase surprize.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Măruță i-a arătat Ancăi o filmare în care părinții artistei îi urează “La mulți ani!” și multe, multe gânduri minunate. Luată complet prin surprindere și profund emoționată de filmare, Anca a îzbucnit în lacrimi de fericire. În ultimele luni, din cauza pandemiei, Anca Dumitra a stat departe de părinții săi, care locuiesc în Craiova, astfel că revederea virtuală cu ei a fost de-a dreptul copleșitoare.

Măruță a mai surprins-o plăcut pe actriță cu prăjituri, flori, alte urări frumoase din partea colegilor de serial, dar și cu apariția în platoul de filmare a unei vechi și bune prietene ale ei, Luminița Bucur. În plus, pentru că știa că Ancăi îi place mult să călătorească, Cătălin Măruță i-a oferit în dar o hartă răzuibilă pentru a ține evidența tuturor locurior din lume pe care le vizitează.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter