Anastastia Soare, premiată la Los Angeles Gala Ballet 2020

De Raluca Vițu, pe

Gala din acest an a prestigiosului eveniment Los Angeles Ballet a fost una deosebită. Singura companie din Los Angeles de balet profesionist a celebrat performanțele producătorului și coregrafului Kenny Ortega, care a primit premiul Inustry Excellence Award; a designerului Gelila Assefa Puck, ce a obținut trofeul Global Impact Award și a celei supranumite “Regina sprâncenelor”, Anastasia Soare, CEO și fondatoare Anastasia Beverly Hills, care a fost premiată cu Angel Award.

Anastasia Soare a venit la eveniment însoțită de fiica sa, Norvina, dar și de buna sa prietenă Kris Jenner.

Ținuta Anastasiei Soare a fost una pe cât de simplă, pe atât de elegantă, celebra femeie de afaceri alegând să poarte o rochie lungă, neagră, cu mâneci transparente, pe care a accesorizat-o cu un colier supradimensionat. Machiajul Anastasiei a fost discret și natural. Fiica ei, Norvina, a purtat un top mulat negru și o rochie lungă, din satin, de culoare roz pal, cu buline negre.

Buna sa prietenă, Kris Jenner, a fost cea care i-a înmânat premiul, nu înainte de a avea un discurs impresionant despre Anastasia, referindu-se la ea ca la o adevărată luptătoare.

„Ea a fost mereu impotriva cuvântului “nu” când avea de găsit o soluție. Acesta este unul dintre lucrurile pe care le ador la ea. Am atât de multă încredere în ea, încât când am de luat decizii foarte complicate, o sun și indiferent de oră, ea rămâne cu mine la telefon până ne dăm seama ce este de făcut”, a spus Jenner.

Anastasia Soare s-a născut la Constanța și trăiește în SUA, fiind cunoscută drept “Regina Sprâncenelor”, expertul de necontestat al frumuseții ochilor și sprâncenelor. Anastasia Soare și-a deschis primul salon de înfrumusețare în 1997, pe Bedford Drive în Beverly Hills, numit Anastasia Beverly Hills. N-a durat mult până când s-a extins piața și cu salonul de înfrumusețare Anastasia Brow Studio la Nordstrom, Sephora și în alte locuri în toată lumea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter