Anamaria Prodan și-a uitat copiii la școală. Ce făcea vedeta în acest timp

De Mădălina Manole, pe
Anamaria Prodan este o fire veselă și atât de energică încât foarte greu reușești să o ții mai mult de câteva minute într-un singur loc…asta dacă nu cumva este vorba de shopping.

Aflată la o sesiune de cumpărături, Anamaria Prodan a uitat să-și mai ia copiii de la școală și nu și-a amintit decât atunci când a fost sunată de reprezentanții instituției. Buna ei prietenă, Oana Roman, a rememorat întâmplarea în cadrul emisiunii sale online, Oana punct Roman, pe care o prezintă live în fiecare joi, pe pagina de facebook a revistei Viva.

Oana Roman si Anamaria Prodan Reghecamp

 

Anamaria se stabilise în America, în Las Vegas, și eu m-am dus în vizită la ea. Pe atunci avea doar doi copii, pe Sarah și pe Rebecca. Într-una din zile ne-am dus la mall să facem cumpărături și am uitat complet să mergem să luăm fetele de la școală. În America e nasol pentru că riști să te alegi cu o plângere la Protecția Copilului. La un moment dat am primit un telefon de la școală și ne-au întrebat ce s-a întâmplat. Ne-au zis că această neglijență poate avea consecințe grave” – a povestit Oana Roman.

Oana Roman si Anamaria Prodan Reghecamp

Anamaria Prodan Reghecampf și Oana Roman se cunosc de peste 30 de ani și sunt prietene foarte apropiate, a povestit Oana în cadrul emisiunii sale.

Citește și – Anamaria Prodan a slăbit și arată tot mai bine

Citește și – Oana Roman, manechin pentru a doua oară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter