Ana Baniciu, schimbare excentrică de look pentru o ședință foto. Cum s-a transformat artista

De Unica.ro, pe

Vara aceasta se anunță a fi foarte ofertantă cu privire la festivaluri și evenimente inedite de entertaining, iar vedetele din România se întrec în ținute și coafuri tematice care mai de care mai excentrice.

Ana Baniciu (28 de ani) și-a schimbat complet look-ul pentru a deveni #FestivalDiva și s-a declarat extrem de încântată de schimbarea survenită.

Cu părul plin de codițe și împletituri în nuanțe neon, cu accesorii metalice și jucăușe care i-au accentuat împletiturile, cu bocanci în picioare, ținută originală, lucrată manual din sfori colorate, make-up fresh și décor boem, artista Ana Baniciu s-a teleportat pentru câteva ore în atmosfera de festival de care i-a fost foarte, foarte de dor.

Ana Baniciu, schimbare excentrică de look pentru o ședință foto. Cum s-a transformat artista

Citeşte şi: Antonia Ștefănescu și noul ei iubit, vacanță romantică în Italia

Citeşte şi: Oana Roman a spus cum au luat ea și Marius Elisei decizia de a se împăca

Citeşte şi: Alina Pușcaș trage un semnal de alarmă în privința urșilor care se plimbă pe străzi și în curțile oamenilor

Citeşte şi: Cu ce afecțiune se confruntă încă din adolescență Oana Matache, sora Deliei

”Este incredibil cum un look te poate ajuta să fii euforic și să poți călători în timp și spațiu. M-am simțit ca la marile evenimente de muzică, iar când s-a terminat shootingul aș fi plecat direct în lume, unde e distracția mai mare. Mă bucur mult că am primit propunerea de a face o schimbare de look cu tematică de festival! Îmi era foarte dor de energia festivalului, de socializare și oameni mulți! Sunt fericită mereu să lucrez cu Adi Perjovschi și echipa lui, pentru că ne revedem după mulți ani și știu ce profesionist și pasionat este! Schimbarea a fost una spectaculoasă și în sfârșit am reușit să găsesc varianta perfectă de ținută pentru un festival, comodă și magnetică pentru toate privirile!”, a explicat Ana Baniciu.

Vezi schimbarea de look a Anei Baniciu în galeria foto de mai sus.

Foto – Facebook/PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter