Amalia Enache revine la pupitrul Știrilor PRO TV, după o pauză de doi ani

De Unica.ro, pe
Amalia Enache (41 ani) revine luni, 13 august 2018, la pupitrul Știrilor PRO TV, de la ora 23.30, după o pauză de doi ani. Ea va prezenta, împreună cu Cristian Leonte, sinteza celor mai importante evenimente din țară și din străinătate.

Nu am sentimentul că ar fi trecut doi ani de când am prezentat ultima dată Știrile PRO TV, ci că a fost un weekend (de 730 de zile) și azi e luni și revin, firesc, la serviciu. Voi intra direct în direct în această seară, la cald, fără nicio pregătire la rece înainte. Sunt nerăbdătoare să scriu editorialul de început, să lucrez cu Cristian Leonte, cu producătorii, operatorii, colegii din redacție și de la tehnic, să simt iar știrile trecute prin filtrul în care am atâta încredere, al echipei de care mi-a fost dor. Dar cel mai dor mi-a fost de telespectatori, abia aștept << să-i privesc >> din nou în ochi”, a spus Amalia Enache, bucuroasă de revenirea pe post.

Prezentatoarea TV a fost până acum în concediu de maternitate, după ce a născut-o pe fiica ei, Alma (2 ani), în august 2016.

Foto – Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter