Amalia Enache, moment emoționant la Atelierele de Idei Unica. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Marți, 22 ianuarie 2019, 10:16
Aseară, la Galeria Galateca, a avut loc o nouă ediție a Atelierelor de Idei Unica, unde am discutat despre planurile și dorințele din 2019. Unul dintre speakerii evenimentului a fost prezentatoarea Știrilor Pro Tv, Amalia Enache, care și-a amintit un moment din copilărie ce a marcat-o.

Amalia Enache și-a amintit de mama ei, care nu mai este în viață

La eveniment, Amalia Enache a vorbit despre visurile din viața sa: „A contat atunci când mi le-am îndeplinit, să mă și țin de ele. Cred că poate fi ca la orice dependență. Să vrei mai mult!”, ne-a spus aceasta.

În cadrul discuției, prezentatoarea Știrilor Pro Tv și-a amintit un moment emoționant, care i-a marcat copilăria și care a emoționat-o, aceasta izbucnind în lacrimi, în momentul în care și-a amintit de mama ei, care nu mai este în viață:

„Îmi amintesc de mama mea care mi-a dat ceva de neprețuit și anume…încrederea în mine. Cumva, de foarte mică, am avut asta (o încredere deplină). Vă dezvălui acum din articolul din luna martie (n.r. – a revistei Unica), foarte puțin. Mama mea nu mai este în viață de destul de multă vreme și mi-am amintit o întâmplare. Cred că eram chiar în clasa I sau a II-a, undeva foarte la început, mi-a făcut cadou un stilou extraordinar de frumos pentru că părinții mei aveau niște stilouri foarte, foarte frumoase! Pentru mine stiloul acela reprezenta o avere, credeam că ei au vândut o altă casă ca să îmi cumpere stiloul, era ceva extrem de valoros! Într-o zi după niște săptămâni, nu am mai găsit stiloul la școală „a făcut picioare”, că l-am pierdut, că l-a vrut altcineva… nu o să știu niciodată. Știu că m-am dus acasă, (am plâns tot drumul, (…) până când a venit mama mea acasă am plâns încontinuu), am jelit stiloul și mi se părea că gata, suntem săraci pentru că nu mai aveam stiloul, un sentiment al vinovăției îngrozitor!!!

Amalia Enache

Mama mea când a venit și a văzut despre ce este vorba, s-a dus la ea în geantă, a luat stiloul și mi-a zis în felul următor << De azi încolo, acesta e stiloul tău și ți-l dau să vezi că eu am foarte multă încredere în tine. Oricine poate să piardă sau se pot întâmpla accidente în viață. Oricine poate să piardă orice. Uite, să vezi că am încredere în tine…știu că de ăsta vei avea grijă și de azi încolo ăsta (n.r.- stiloul) va fi al tău<< ,această încredere pe care ea mi-a demonstrat-o, fără să se fi dus la cursuri de parenting, a făcut să fiu omul care sunt astăzi și care să poată să își îndeplinească marile visuri!”, a mărurisit Amalia, cu lacrimi în ochi.

Sursă foto: Arhivă Unica

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter