Alina Pușcău, fotomodelul român cu care Vin Diesel a vrut să se însoare

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 12 octombrie 2018, 14:13
Alina Pușcău este un fotomodel român care a decis să plece din România în anul 1996 pentru a trăi visul american. A cucerit podiumurile din toată lumea și este foarte apreciată în acest domeniu.

Tânăra locuiește la Los Angeles de 20 de ani, însă s-a întors în țară pentru a vizita locurile natale.

În cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, Alina a povestit cum, datorită carierei sale, a avut șansa să intre în cercuri înalte și să se bucure de prietenia unor vedete precum Paris Hilton sau Jessica Alba, pe care le cunoaște de 15 ani.

 

View this post on Instagram

 

I am back #❤️#🔙 📸by @lavinia_pirlea

A post shared by Alina Puscau (@alinapuscau_) on

Alina Pușcău a avut o relație cu Vin Diesel

Frumoasa brunetă a avut o frumoasă relație cu actorul Vin Diesel. Relația lor a mers într-atât de departe încât starul a vrut să se însoare cu ea și să își formeze o familie cu mulți copii.

Însă, Alina a decis să se despartă de el.

Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noștri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci. După câțiva ani m-am mutat la Los Angeles și am avut o relație cu el, care a durat doi ani. Era o relație serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea”, a povestit fotomodelul.

El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani și nu mă gândeam să mă căsătoresc și să fac copii. Mi-a spus de la început că vrea copii”, a continuat ea.

Deși s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune. Ba chiar mai mult, a cunoscut-o și pe soția lui, Paloma Jimenez cu care, spune ea, se înâelege foarte bine.

Alina l-a descris pe Vin Diesel ca fiind un bărbat liniștit, complet diferit de cel din rolurile pe care le interpretează.

Citește și: A câștigat procesul de paternitate, dar copiii lui Alex Velea nu-i poartă încă numele. Care este motivul

Citește și: Cum arată fiica lui Kate Moss. Tânăra a semnat deja un contract pentru Marc Jacobs

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter