Alina Pușcaș s-a vindecat de COVID-19: „Am două teste negative”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 25 iunie 2020, 13:04
Alina Pușcaș s-a vindecat de COVID-19 și a primit primul test negativ după 16 zile de la infectare. Prezentatoarea de televiziune a fost diagnosticată cu virusul SARS-CoV-2 pe data de 6 iunie.

Vedeta a postat câteva clipuri pe pagina ei de Instagram, în care a povestit ce s-a întâmplat în perioada în care a fost internată.

A apărut un mesaj absolut ciudat, că nu pot să-i spun altfel, nu ştiu dacă să râd sau să ma minunez. O persoană era absolut contrariată, cum adică, deja ma vindec? Adică era o problemă că sunt aproape pe finalul infectării, mă rog vindecării. Cum îmi permit? Deja, să apar cu primul test negativ. Pentru cei care nu au avut decenţa să se intereseze cam care a fost situaţia, eu sunt infectată de pe 6 iunie. Pe 6 iunie, corpul meu s-a mobilizat şi a luptat singur împotriva acestui virus. Organismul meu este aproape vindecat!”, a spus Alina într-un InstaStory.

Citește și: Adela Popescu are probleme de sănătate și a fost nevoită să ajungă la urgențe

Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare şi 4 zile de stat internată sunt vindecată şi numai cu mulţi, mulţi anticorpi”, a precizat ea.

Alina Pușcaș a afirmat că va dona plasma pentru pacienții infectați cu COVID-19, dacă acest lucru i se va permite.

Prezentatoarea a ajuns acasă, la familia ei, pe data de 23 iunie.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Alina Pușcaș.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter